2777
2789
عنوان

مشکل چشایی

103 بازدید | 12 پست

من دو هفته پیش کرونا گرفته بودم. مشکل چشایی پیدا کردم اصلا مزه رو نمی‌فهمم. کسی تجربه دار. چی کار کنم بر گرده ،حالم بهم میخوره هیچی دوست ندارم بخورم چون مزه نداره

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

عااا یکی از فامیلامون اینجوری شده بود

دکتر بهش گفت برمیگرده 

دیر یا زود

بش گفته بود باید چیزایی بخوری ک حس چشایی تو کم کم تحریک کنه اونا بکار بیفتن گفت داروی خاصی نداره خود ب خودیه

ولی برمیگرده

عااا یکی از فامیلامون اینجوری شده بوددکتر بهش گفت برمیگرده دیر یا زودبش گفته بود باید چیزایی بخوری ک ...

مثلا چی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه زمانی گرفتم خیلی شدید هنوزم ریه م مشکل داره همون اوایل کرونا بود دکتر میگفت واسه چشایی باید ۵ تا بوی مختلف را هر روز بو کنی مثلا پنج تا کاسه بیار یکی گل محمدی یکی رزماری و یکی لیمو و دوتا چیزی دیگه با بوهای محتلف مثل زنجبیل دارچین  بزار جلوت و دونه دونه چند ثانیه بو کن و یه روز در میون انجام بده این تمرینو کلا تحریک کن بویاییتو

نری حالا قاشق قاشق فلفل بخوری ی دکتر گوش ک حلقو بینی خوب برو شمام من زیاد حرفاشو یادم نبود

اتفاقا خوردم نفهمیدم مزه رو

من یه زمانی گرفتم خیلی شدید هنوزم ریه م مشکل داره همون اوایل کرونا بود دکتر میگفت واسه چشایی باید ۵ ...

ممنون عزیزم من هم اون زمان گرفتم ولی چشاییم اصلا مشکل نداشت ولی الان ما صفر شده