fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2437 عنوان این کار خوبه 46 بازدید | 9 پست رلم میخاد برع بیرون پیام میده میگه اجازه هست برم بارفیقام بیرون چرا اینجور میگ ی بار الکی گفت خونه ام ولی بیرون بود فهمیدم گفت میترسم ازت قهرکنی خخ برام مهم نی 1404/08/22 | 21:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سبزعسلی_هستم عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4667 شاید انقد گیر دادی بهش ک حوصله غر و قهراتو نداره عزیزم با سیاست باش ... ۱۵ بهمن به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر....کاربری دست یه شهره🤣🤦🏻♀️
سبزعسلی_هستم عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4667 بگو آره بابا خوش بگذرون مراقب خودت باش عزیزم ۱۵ بهمن به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر....کاربری دست یه شهره🤣🤦🏻♀️
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2437 شاید انقد گیر دادی بهش ک حوصله غر و قهراتو نداره عزیزم با سیاست باش ... چطوری باشم الان بگم بره چون میخاست بره
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2437 بگو آره بابا خوش بگذرون مراقب خودت باش عزیزم گفتم بری خدت میدونی خخخ
سبزعسلی_هستم عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4667 گفتم بری خدت میدونی خخخ چرا نره؟این راهی ک در پیش گرفتی عاقبت نداره مرد ها اصلا دوست ندارن همچین چیزی رو هامم تجربه خودمو بهت گفتم ۱۵ بهمن به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر....کاربری دست یه شهره🤣🤦🏻♀️
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2437 چرا نره؟این راهی ک در پیش گرفتی عاقبت نداره مرد ها اصلا دوست ندارن همچین چیزی رو هامم تجربه خودمو به ... رفیقاش عرق خور دوس دختربازن
سبزعسلی_هستم عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4667 رفیقاش عرق خور دوس دختربازن اوه این دیگه خودش باید عقلش بکشه نره ۱۵ بهمن به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر....کاربری دست یه شهره🤣🤦🏻♀️
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2437 اوه این دیگه خودش باید عقلش بکشه نره اره خدشم میخوره عرق کم بلایی نیست دگ گفتم من حوصله ندارم برو هراتفاقی افتاد ب من چ بخاطر همین گیرمیدادم دگ مهم نی برام شما چندسالتونه
سبزعسلی_هستم عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4667 اره خدشم میخوره عرق کم بلایی نیست دگ گفتم من حوصله ندارم برو هراتفاقی افتاد ب من چ بخاطر همین گیرمی ... من۲۲ ۱۵ بهمن به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر....کاربری دست یه شهره🤣🤦🏻♀️