2777
2789
عنوان

عکسم موندههه

120 بازدید | 21 پست

توروقران گزارش بزنید همون تاپیکی که نوشتم هستین عسک بزارم 

توروخدا لایک کنین براتون صلوات میفرستادم

وقتی میگم حق با شماست حوصله بحث ندارم ولی در اصل هرگز حق با شما نیست:)))

عکس منم صفحه اول این تایپک مونده با اینکه حذفش کرده بودم. من برای تو گزارش زدم تو هم بزن🥲

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17359321/چالش-عکس

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

عکس منم صفحه اول این تایپک مونده با اینکه حذفش کرده بودم. من برای تو گزارش زدم تو هم بزن🥲https://ww ...

باشه گلم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باشه گلم

همونه که نیم رخه

بی زحمت چهار بار گزارشش بزن🥲

منم ۴ بار گزارش زدم عکستو فکر کنم پاک ذ

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

همونه که نیم رخهبی زحمت چهار بار گزارشش بزن🥲منم ۴ بار گزارش زدم عکستو فکر کنم پاک ذ

ممنونمم چشم

ممنونمم چشم

عزیزم رفتم چک کردم پاک شد عکست 

گلم از شمام پاک شده چک کردم

بوس🎀🎀