2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک بچه

54 بازدید | 7 پست

من خودم یه دونه بچه دارم نمیخوام ناشکری کنم قبله بچه شادتر بودم مشکل نداشتم هیکلم رو فرم بود بعده زایمان با اینکه شیر خودمو خپرد بچم وزنم پایین نیومد شایدم ژنتیکم به مامانم رفته نمیدونم ولی خواهرام خوبن بعده دوتا بچه شوهرم از هیکام ایراد میگیره حتی چندوقت پیش تاپیک زدم ناراحت شده بودم از دست شوهرم کاربرای بی شخصیه اینجا نه همشون البته بدتر ناراحتم کردن الانم قصده بچه دوم رو ندارم چون با یه دونه با مشکلاتی که داره وحرف دیگران نه بخاطره خودم بلکه به خاطره خوده بچم ناراحت شدم متاسفانه همیشه از جانب دیگران اگه بچه مشکل داشته باشه پدرومادر شماتت مبشن مخصوصا از سمته خانواده شوهر خداروشکر بچم سالمه کوچیکتر بود مشکل گفتاری داشت الانم کف پای بشدت صاف بد راه میره بیرون همه نگاش میکنن مادرشوهرم همش میزنه تو رومون البته همش ژن خودشونه یه مدتم پسرم لکنت گرفت 

ول کن بابا تواین سایت فهمیدم فقط من نیستم که ادم سمی دورمه حرف هیچکس برات مهم نباشه کاردرست روبکن

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موافقم بچه نعمت خداست منم شکر میکنمولی واقعا اعصاب و حوصله و پول میخادقبل بچه منم شادتر بود روحیم به ...

منو همه میگن شادتری بودی قبلنا بچه خیلی مسئولیت داره

مشکل بچه شما و ظاهر شما به هیچکسی مربوط نیست مگر اینکه شوهرتون پشتتون نباشه که‌هر کی از راه برسه و یچی بگه

بعدشم مگه‌شما تو درست کردن بچه تنها نقش داشتی .هیکل شما طبیعیه خب مادر شدید همه اینشکلی هستیم حس بد نداره . بعدها هم میتونی باشگاهی جایی بری .غیر قابل حل نیست. فقط متاسفم واسه شوهرتون که این حسو بهتون منتقل کرده

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی🎭