2777
2789
عنوان

چالش عکس😍🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 2948 بازدید | 157 پست
ده نفر گزارش بزنن پاک میشه گلممن سه تا میزنمبه بقیه هم بگو بزنن

سارا من خیلی کنجکاوم تو هم ببینممم

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ❤🦁🌞💚 فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

@اوپرا‍ چقدر ماهید😍😍 خیلیی به هم میاید💕 بمونید برای هم عزیزدلم

عزمزم میشه صفحه اول اون عکس نیم‌رخ رو گزارش بزنی؟ عکسم مونده

امروز کارهای زیادی دارم، باید حافظه ام را سلاخی کنم، روحم را منجمد کنم، و سپس بیاموزم که دوباره زندگی کنم....[آنا آخماتورا]

نه فدات قدم بلند نیست متوسط هستشولی خوب اندامم خوبه البته اینکه عملی هستم هم بی تاثیر نیست😂🤦‍♀️

هر جور و طور که باشی ندیده میگم زیبایی🤍

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی....

من ۵۳ کیلوماز قدم راضی‌یممنتها پدر من قد زیر ۱۷۰ رو میگه کوتاه😐

من 40 کیلو ام

نه قدت خوبه برای خانم خوب هست بابای من بهم میگه فندق 

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ❤🦁🌞💚 فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

فقط عکس خوردنیه که پخش شدنش ایرادی نداره😂😁

خداااا😁😁

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

سارا من خیلی کنجکاوم تو هم ببینممم

یه روز تاپیک میزنم تگت میکنم🤦‍♀️

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

هر جور و طور که باشی ندیده میگم زیبایی🤍

فداتم💖

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

یه روز تاپیک میزنم تگت میکنم🤦‍♀️

مرسی گوگولیممم

من 40 کیلو امنه قدت خوبه برای خانم خوب هست بابای من بهم میگه فندق

میدونی چیه

شهر ما اکثر خانوما لباس محلی میپوشن

لباس محلی لرا رو نمیدونم دیدی یا نه

باید درشت هیکل باشی تا خیلی شیک باشن تنت

حالا پدر من براساس اون میگن😂

مامانمم همیشه بچه تپل دوس داره

برای همین شدیدا علاقه دارن ما هیکل باشیم

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی....