2821
2789
عنوان

چالش عکس😍🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 2946 بازدید | 157 پست
ده نفر گزارش بزنن پاک میشه گلممن سه تا میزنمبه بقیه هم بگو بزنن

سارا من خیلی کنجکاوم تو هم ببینممم

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@اوپرا‍ چقدر ماهید😍😍 خیلیی به هم میاید💕 بمونید برای هم عزیزدلم

عزمزم میشه صفحه اول اون عکس نیم‌رخ رو گزارش بزنی؟ عکسم مونده

امروز کارهای زیادی دارم، باید حافظه ام را سلاخی کنم، روحم را منجمد کنم، و سپس بیاموزم که دوباره زندگی کنم....[آنا آخماتورا]

@اوپرا‍ چقدر ماهید😍😍 خیلیی به هم میاید💕 بمونید برای هم عزیزدلم

مرسییییییییی

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

نه فدات قدم بلند نیست متوسط هستشولی خوب اندامم خوبه البته اینکه عملی هستم هم بی تاثیر نیست😂🤦‍♀️

هر جور و طور که باشی ندیده میگم زیبایی🤍

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی....

من ۵۳ کیلوماز قدم راضی‌یممنتها پدر من قد زیر ۱۷۰ رو میگه کوتاه😐

من 40 کیلو ام

نه قدت خوبه برای خانم خوب هست بابای من بهم میگه فندق 

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

عزمزم میشه صفحه اول اون عکس نیم‌رخ رو گزارش بزنی؟

زدم زیبا

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

سارا من خیلی کنجکاوم تو هم ببینممم

یه روز تاپیک میزنم تگت میکنم🤦‍♀️

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

هر جور و طور که باشی ندیده میگم زیبایی🤍

فداتم💖

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

یه روز تاپیک میزنم تگت میکنم🤦‍♀️

مرسی گوگولیممم

من 40 کیلو امنه قدت خوبه برای خانم خوب هست بابای من بهم میگه فندق

میدونی چیه

شهر ما اکثر خانوما لباس محلی میپوشن

لباس محلی لرا رو نمیدونم دیدی یا نه

باید درشت هیکل باشی تا خیلی شیک باشن تنت

حالا پدر من براساس اون میگن😂

مامانمم همیشه بچه تپل دوس داره

برای همین شدیدا علاقه دارن ما هیکل باشیم

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی....

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز