سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3494 عنوان میشه بیاین 36 بازدید | 7 پست من خیلی خجالتی و اعتماد به نفس پایین دارمچیکار کنم خوب بشم🥲این خیلی که میگم در حدی هست که دست و پاهام میلرزهمیرم دانشگاه اب میشم میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 1404/08/22 | 19:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3494 منم همینم و نمیدونم باید چجور مقابله کنم خیلی بدهمن دیروز گریه میکردم بخاطر این موضوع میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
gollllaftabb عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 775 عه سوسک میقولی... از شما بعید بود این حرفپررو. باش... بیشتر تو جامعه بروباشگاه مخصوصاسعی کن با بقیه همصحبت بشیورزش کن.. خیلی قویت میکنهمخصوصا ورزشای گروهی تو کارای گروهی بیشتر شرکت کن به خانه برمیگردم💓
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3494 عه سوسک میقولی... از شما بعید بود این حرفپررو. باش... بیشتر تو جامعه بروباشگاه مخصوصاسعی کن با بقیه ... میشناسین منو؟ 😅تو دانشگاه به جز دوستان خوابگاهم تا حالا با یک نفر حرف نزدم نمیتونم اصلا ارتباط بگیرم میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
gollllaftabb عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 775 میشناسین منو؟ 😅تو دانشگاه به جز دوستان خوابگاهم تا حالا با یک نفر حرف نزدم نمیتونم اصلا ارتباط بگیر ... بله بله. ـ افتخار اشنایی باهاتون و زیاد داشتم😂😂 به خانه برمیگردم💓
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3494 بله بله. ـ افتخار اشنایی باهاتون و زیاد داشتم😂😂 چقدر خوشحال شدم منو یکی یادشه😁❤ میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه