2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین طرف خبر نداره چی شد حس کرد یه خبرایی ولی فقط من فهمیدم چه خبره ، تو هم نمیدونی در کل نباید بگم ...

اره واقعا اگه کسی رو قضاوت نا به جا کنی دقیقا تو همون موقعيت قرار میگیری

خواهر شوهرم دختر داشت و من پسر . میگفت هر کی دختر نداره هیچی نداره. دلم شکست. بعدش خدا من رو نازا کر ...

بنظرم حرفشو به دل نگیر حرفش نشان از ناپختگی ایه ، وگرنه دخترا از پسرا دلسوزترن پسرا هم خوبن دخترا هم خوبن ، خود پیامبر دختر داشت یعنی پیامبر که دنیا رو داشت هیچی نداره ؟

بنظرم حرفشو به دل نگیر حرفش نشان از ناپختگی ایه ، وگرنه دخترا از پسرا دلسوزترن پسرا هم خوبن دخترا ه ...

اشتباه برداشت کردی اون دختر داشت . من پسر. به من میگفت هر کی دختر نداره هیچی ندارن.

اشتباه برداشت کردی اون دختر داشت . من پسر. به من میگفت هر کی دختر نداره هیچی ندارن.

آها 😂😂پس دیگه اصلا توجه نکن چون ببین من خودم اشتباه با خودم بافتم اون دیگه حرفش چیکارش ، اتفاقا پسرام برکت دارن من تو فامیل دیدم اونایی که پسر دار میشن پولدار میشن هر دو نعمت خوبن 💕💕

آها 😂😂پس دیگه اصلا توجه نکن چون ببین من خودم اشتباه با خودم بافتم اون دیگه حرفش چیکارش ، اتفاقا پس ...

میدونی دلم از چی میسوزه چند ماه دیگه بچه سومیش به دنیا میاد. خیلی بهم نیش زده. شوهرم به خاطر این کتکم زد کارم به بخیه کشید. اونوقت من باید ده روز برا زایمانش باید برم کمک و مهمانداری. شوهر طرف اوناست.

میدونی دلم از چی میسوزه چند ماه دیگه بچه سومیش به دنیا میاد. خیلی بهم نیش زده. شوهرم به خاطر این کت ...

بنظرم نباید به حرفای اطرافیان توجه کنید بیشتر این حرفا از خیرخواهی نمیاد ، بنظرم بیشتر به خدا نزدیک تر شید دشمن زیاده الان بیشتر خانواده های مرفه همشون تک فرزند ان و روی اون تمرکز میکنن و بچه میره دنبال استعدادش و موفق میشه ،چه بسا هر کسی با عینک خودش نگاه میکنه