2777
2789

امیدوارم تمام کسانی که در حق من بدی کردن برای یک روزم که شده حال منو تجربه کنن🙃

یک روز خودم را خواهم بخشید از آسیبی که به خویش روا داشتم و از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم تمام کسانی که در حق من بدی کردن برای یک روزم که شده حال منو تجربه کنن🙃

منم اولش این حس رو داشتم بعد فکر کردم ناراحتیم دیگران چه سودی برام داره و از خدا میخوام که هرچقدر ناراحتم کردن خوشحال بشم و به هدفم برسم تبنطوری شاید بیشتر احساس آرامش بکنم

منم اولش این حس رو داشتم بعد فکر کردم ناراحتیم دیگران چه سودی برام داره و از خدا میخوام که هرچقدر ن ...

اره اینم هست

اما دردی رو که کشیدم باید تجربه کنن که با آدمای دیگه این کارو نکنن

یک روز خودم را خواهم بخشید از آسیبی که به خویش روا داشتم و از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند.

خودم ، یکی رو به خاطر کاری قضاوت کردم همون اتفاق برا منم افتاد جوری که اون فرد هم درگیر شد

نمیدونم من اگه به دیگران حتی حرفی هم بزنم که ناراحت بشن همون لحظه سرم میاد ولی دیگران هیچ... انگار کارما فقط برای من انلاینه😐💔

خواهر شوهرم دختر داشت و من پسر . میگفت هر کی دختر نداره هیچی نداره. دلم شکست. بعدش خدا من رو نازا کرد و به اون جنسی رو که نداشت داد بهش پسر داد عوض یکی دو تا داد.

من😐😐😐😐

دنیا دار مکافاته😑😑😑😑

کارما😵💫😵💫😵💫😵💫

فرشتگان مامور کارما😶😶😶😶

نمیدونم من اگه به دیگران حتی حرفی هم بزنم که ناراحت بشن همون لحظه سرم میاد ولی دیگران هیچ... انگار ک ...

ببین طرف خبر نداره چی شد حس کرد یه خبرایی ولی فقط من فهمیدم چه خبره ، تو هم نمیدونی در کل نباید بگم ولی کارما جوریه که خیلی بی سر و صداس هیچکس نمیفهمه حتی خود طرف که کارما میده هم نمیفهمه برا همین فک میکنن کسی کارما نمیده ،خیلی بد بود دنیا چر خید و چرخید و چرخید تا بهم ثابت کنه کسی رو قضاوت نکنم .