2777
2789
عنوان

چرا مادرشوهرا این‌جوری ان 🙄

234 بازدید | 14 پست

من خیلی جاها شنیدم که مادرشوهره از عمد وقتی که زنو شوهره می‌خوان باهم راحت باشن و رابطه داشته باشن مزاحمت ایجاد می‌کنه😑😑 چرا واقعا؟؟؟؟؟

فازشون چیه مگه پسرشون زن نگرفته ک راحت باشه چرا اذیت میکنن 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انجام وظیفه میکنه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

مگه قراره خبردار بشه که کی میخوان رابطه داشته باشن؟!این دیگه از اون حرفاااس

اره می‌فهمن یه جورایی یکی همینجا می‌گفت بعضی وقتا بچه مونو می‌بریم میزارم خونه مادرشوهر میگیم برمیگردیم 

به ده دقیقه نکشیده میارتش دم خونه میگه می‌خوایم بیایم خونه شما

یا دختر دایی مادرم می‌گفت مادرشوهرم دم دقیقه خونه ماست هر وقتم ما بریم خونش تا بخوایم پاشیم بریم خونه میگه چقد می‌رسد تو بغل هم خجالت بکشید کجا میرید همینجا بمونید😑😑

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

از کجا میفهمه موضوع به این خصوصی!

می‌فهمن دیگه اونایی که تو یه آپارتمانن معمولا 

بازم محاله بفهمن انقدر این مسئله خصوصیه که تا زن و شوهر سبک‌بازی درنیارن محاله ممکنه کسی بفهمه. که اگر فهمیدن هم حقشونه تا اونا باشن مسئله شخصی رختخوابشونو عمومی نکنن 

زهد ریایی،جهل مقدس...

والا ما تو یه اپارتمانیم 

خونه ها جداس 

از کجا میخان بفهمن 

والا نه شنیدم نه دیدم که مادرشوهر مزاحم بشه 

البته دوره نامزدی فرق داره ها مثلا مادرشوهرم اون موقع سعی میکرد مارو تنها نزاره 

♡

واااا ..... یعنی میدونن امشب شما قراره رابطه داشته باشید!!

از کجا خبر دار میشن اگه خودت از قبل نگفته باشی

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
والا ما تو یه اپارتمانیم خونه ها جداس از کجا میخان بفهمن والا نه شنیدم نه دیدم که مادرشوهر مزاحم بشه ...

منم خودم ندیدم اما شنیدم و اینکه منو شما تجربه نکردیم دلیل نمیشه بقیه هم مثه ما بوده باشه زندگیشون 

واااا ..... یعنی میدونن امشب شما قراره رابطه داشته باشید!!از کجا خبر دار میشن اگه خودت از قبل نگفته ...

عزیزم چرا انقد بحث می‌کنی من که خودم برام پیش نیومده اما شنیدم از بقیه 

عزیزم چرا انقد بحث می‌کنی من که خودم برام پیش نیومده اما شنیدم از بقیه

بحث رو ک شما داری میکنی

احمق ماییم ک تو تاپیک ک.س شعرت شذکت میکنیم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
بحث رو ک شما داری میکنیاحمق ماییم ک تو تاپیک ک.س شعرت شذکت میکنیم

چته چرا سر جنگ داری اولش تو شروع کردی من محترمانه جوابتو دادم از طرز صحبت کردنت معلومه دیگه ....