2777
2789
عنوان

کادوی تولد برای اقا💞

134 بازدید | 26 پست

بچه ها چی پیشنهاد میدین؟؟

خودم نظرم هودیه و تیشرت 

نظر شما چیه دوست داشتم ساعت بگیرم ولی الان ندارم دیگ ی ساعت خوب در حد پنج شیش تومن هست 

در حد سه تومن الان میتونم هزینه کنم

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون هودی و تیشرت خوبه

اگه پارتنرته میتونی دوتا هودی ست بگیری یکی برا خودت یکی برا اون

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

هودی شلوار هم خوبهبا پیراهن و شلوار

پیراهن قبلا گرفتم 

میخوام ی چیز پاییزه باشه هودی شلوار هم نمیدونم شاید بیشتر از سه بشه

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

همون هودی و تیشرت خوبهاگه پارتنرته میتونی دوتا هودی ست بگیری یکی برا خودت یکی برا اون

اره پارتنرمه 

ولی پولش رو فعلا ندارم دوتا بگیرم میخوام ی چیزی براش بگیرم که کیفیت خوبی داشته باشه خراب نشه

ادکلن با رایحه تلخ

ادکلن داره خودش همونو استفاده میکنه همیشه از همون میگیره

توضیح دادم تو کپشن عزیزم

ساعت های برند ایرانی قیمتش کمتره کیفیتش هم خیلی بالاست. برند باشه ایرانی باشه با دو تومنم میتونی یه چیز شیک بگیری

https://uupload.ir/view/julio_iglisias_abbracciami_128_lm69.mp3

از این پالتو یا کت های فوتر بگیر خیلی خوشگله

اونم خودش باید باهام باشه ببینم چه زنگی براش خوبه میخوام سوپرایزش کنم

اگر شوهرت هیچی خودت هدیه ای اگر دوست پسره میخوای تبدیلش کنی به شوهر بستگی به شخصیتش داره 

اگر گیمره میتونی براش بازی بخری  اگر شیک پوشه و خیلی به استایل اهمیت میده میتونی برای ادکلن یا هودی مردونه بخری البته ساعت 3 میلیونی خیلی خوبم داریم میتونی براش هندزفری بلوتوثی بخری تو رنج 3 تومن بهترینا رو بهت پیشنهاد میدم یا هدفون مثلا

سومین اکانت از سال 99😑❕- لازم است کتاب بخوانی، اما اگر کتاب خواندی، الزاما فرهیخته نیستی!لازم است با سواد باشی، اما اگر با سواد شدی، الزاما فهمیده نیستی!لازم است مدرک داشته باشی، اما مطمئن باش که هیچ مدرکی تضمین درک و شعور بالای تو نخواهد بود و در نهایت، آدم‌ها به رفتار و گفتار تو نگاه خواهند کرد!