2777
2789
عنوان

روابط

145 بازدید | 29 پست

سلام

میشه لطفا بهم بگید که  چکار کنم؟

من یه رفیقی داشتم(پسر)

بعد خیلی وقت بود باهم حرف

نمی زدیم.

امروز زنگ زده که دلم برات تنگ شده بیا بریم بیرون.

بعد من فهمیدم که دوس دختر داره، بهش گفتم توی رابطه ای و من درست نمی‌بینیم که بریم بیرون.

گفت اونم با دوستاش میره و فلان.

گفتم خب اشتباهه،وقتی توی رابطه اید،واقعا مسخرس که با یکی دیکه برید بیرون‌‌...

بعد توی بایو پیجش هم اول اسم دختره رو گذاشته با یه قلب.

میشه بگید تصمیم و رفتار درست چیه؟

چه جور باید رفتار کنم؟

برم باهاش بیرون؟

نمی‌دونم‌ من دوست صمیمی‌م پسر بود. اولین بار بعد رابطه‌ش که دیدمش، برای تولدش بهش گفته بودم بریم بیرون. بعد همون‌جا بهش گفتم که دوست‌دخترت اگر هر حساسیتی داشت یا هر جا حس کردی ارتباطمون ممکنه به رابطه‌ت صدمه بزنه بهم بگو و تمام. 

جفتمون تو رابطه‌ایم. ولی با هم بیرون می‌ریم گاهی. این‌جور چیزها رو خود اون دو نفر تصمیم می‌گیرن براش. شما نباید کاسهٔ داغ‌تر از آش شی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوس داری یکی دراینده یعنی یه دختر دیگه با پارتنرت بره بیرون؟؟

اگه خودت واقعا مشکل نداری برو واینم بدون این ادم تورو پنهون میکنه ازهمه ولی دوس دختر فعلی خودشو همه جا مث تاج سرش میدونه 

دل مرنجان که زهردل به خدا راهی است🌱

باهات موافقم

بهش گفتم وقتی ۲ نفر توی رابطه ان،چه لزومی داره با دوستای جنس مخالفشون برن بیرون و ارتباط داشته باشن؟

گفت نمیفهمه که رفتیم بیرون😏

من ۳۱ سالمه 

اون ۳۳

دختری که باهاش توی رابطه است دهه هشتادیه

منم باهات موافقم.. چون خودم این رو نمیپسندم حتی اگاه توی رابطه اونا نرمال باشه این مسئله باهاش رفت آمد نمیکنم

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند
دوس داری یکی دراینده یعنی یه دختر دیگه با پارتنرت بره بیرون؟؟اگه خودت واقعا مشکل نداری برو واینم بدو ...

اتفاقا آره

اصلا آدمی نبود که بخواد رابطه اش رو همه جا بگه.

ولی قشنگ اینو تاج کرده سرش،اول اسمشو با یه قلب،گذاشته بایو اینستاش.

بهم گفت که خیلی تنهاست. 

گفتم مگه تو رابطه نیستی؟؟؟؟ خب با اون برو بیرون دیگه

گفت اون با دوستای خودش میره

منم باهات موافقم.. چون خودم این رو نمیپسندم حتی اگاه توی رابطه اونا نرمال باشه این مسئله باهاش رفت آ ...

الان نمیدونم چجور بهش بگم که اینجوری درست نیست و بهتره حواسش به رابطه اش باشه.

که ناراحت هم نشه

الان نمیدونم چجور بهش بگم که اینجوری درست نیست و بهتره حواسش به رابطه اش باشه.که ناراحت هم نشه

اگه واقعا برات این مهمه.. بهش خیلی محترمانه بگو میدونم توی رابطه شما این مسئله اوکیه ولی من باهاش اوکی نیستم

نه نمیدونهولی این دوستای پسر، دوس دخترش رو میشناسهبهم گفت اونا باهم بیرون اینا میرن

آره من فکر کردم هر دو جریانن. چون من هم خودم دوست جنس مخالف دارم و هم پارتنرم و هر دو اوکی‌ایم.

اگه واقعا برات این مهمه.. بهش خیلی محترمانه بگو میدونم توی رابطه شما این مسئله اوکیه ولی من باهاش او ...

آره مهمه

چون  احساس میکنم به عنوان یک دختر،یک زن توی این جامعه وظیفمه که حواسم جمع باشه توی اینجور مسائل 

وسط هیچ رابطه ای نباشم.

آره مهمهچون احساس میکنم به عنوان یک دختر،یک زن توی این جامعه وظیفمه که حواسم جمع باشه توی اینجور مس ...

آفرین دقیقا منم همین عقیده رو دارم محترمانه بهش بگو 

آفرین دقیقا منم همین عقیده رو دارم محترمانه بهش بگو

میدونی دیگه کجا مطمئن شدم؟

اونجایی که بهم گفت میام سرکوچه تون ،توی ماشین حرف میزنیم. 

احساس میکنم خودش هم ،نگرانه که کسی با دختر ببینتش. 

ولی چرا بعد این همه مدت بهم زنگ زده رد نمی دونم.

این خیلی آدمی بود که از این رابطه میرفت توی یه رابطه دیگه. 

ولی از اونجایی که اسم دختره رو زده بایو اینستاش و خیلی هم با ذوق ازش تعریف می‌کرد.

واقعه نباید باهاش برم بیرون.

خیلی وقته میشناسمش،امسال سر سوغاتی که از قشم آورده بود دعوا کردیم.

برقع(چشم بند جنوبی) واسم آورده بود،بوی عرق میداد

فهمیدم اونجا برای خواهرش خریده و کلی عکاسی کردن و گذاشته بود اینستا،بعد اون رو آورده بود واسه من سوغات 😂