2777
2789
عنوان

کاربر khodaaaaa6 رو برام تگ کنید

90 بازدید | 10 پست

اینو برام تنگ کنید هرکاری میکنم نمیشه مرسی ازتون

ببین اینهمه بهت فشار اومد از تاپیک من که من حیا هستم چون درباره بکارت تاپیک زدم گفتم دخترای ساده گول نخورید هرکسی گفته بکارت وجود نداره داره برا ترویج روابط جنسی آزاد تشویقتون می‌کنه آهای اونایی که ساده لوحید و تو عمرتون خطایی نکردید و اهل این کارا نبودید 

اونوقت واقعا نمی‌دونم چرا انقد تا این حد بهت فشار اومد

من نمی‌خوام دل هیچ دختری بشکنع و هیچ مردی با احساسش و بدنش بازی کنه میفهمی!!!؟؟؟؟

تویی که ادعای مذهبی بودن داری یکم اخلاق یادت ندادن که از اونور نیای راحت به یکی بپری بگی بی حیایی چندشی؟؟ چندش خود تویی که با رفتارات باعث میشی خیلیا از دین و ایمان و خدا گریزان باشن 

الانم بیا تاپیکامو زیرو رو کن ببین چه نقطه ضعفی دارم تا بزنی تو روم که مثلا دلمو بسوزونی بیا اینجا الان کلی کاربر جمع میشه بیا بیشتر این ذات خراب امثال شماها رو بشه

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

اینجا حرف حقم میزنی ی سری بی فکر میان اینطور میکننب نظرم بیخیالش اون اگه مغز داشت ک....

بابا این یکی دیگه واقعا روانی بود اومده میگه تو بی حیایی که تاپیک درباره بکارت زدی 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@khodaaaaa6

اسمش بین تگ شونده ها نیست

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

@khodaaaaa6اسمش بین تگ شونده ها نیست

عزیزم من اشتباهی عنوان رو زدم چهارتاaکوچیک داره

بابا این یکی دیگه واقعا روانی بود اومده میگه تو بی حیایی که تاپیک درباره بکارت زدی

🦦اینجا اسمش نی نی سایته

زنا و دخترا اینجا یه سری تجربیات یاد میگیرن

دیگه اینکه یه سری مرد اینجان که به شما مربوط نیست

🦦اینجا اسمش نی نی سایتهزنا و دخترا اینجا یه سری تجربیات یاد میگیرندیگه اینکه یه سری مرد اینجان که ب ...

برام تگش کن مرسی

هرکاری میکنم تگ نمیشه khodaaaa6

عزیزم من اشتباهی عنوان رو زدم چهارتاaکوچیک داره

@khodaaaa6 تگ نمیشه که......

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝