2777
2789
عنوان

حق با کیه بنظرتون

60 بازدید | 6 پست

من از دیشب تهوع دارم نمیتونستم چیزی بخورم تاالانم چیزی نخوردم سرگیجه بدن درد دارم همش خوابم دیشب دوست پسرم اومد گفت پاشم بیام ببرمت دکتر و اینا گفتم نه زنگ زد نتونستم جواب بدم خوابم برد قرارمونم کنسل شد امروزم صبح زنگ زد خواب بودم جواب دادم خوابیدم هی وسطا زنگ میزد من جواب میدادم یکم میتونستم صحبت کنم چون سرفم نمیزاشت بعد الان حالم بهتر بود داشتم صحبت میکردم برگشت گفت میشه بعدا حرف بزنیم داشتم یه چیزی مینوشتم چیزیم که مینویسه اتفاقات روزشه منم عصبی شدم گفتم برو وقتی اولویتت من نیستم تاحالا شده تو مریض باشی من بگم برم یه چیز بنویسم بعدا زنگ میزنم ؟ گفتم دیگه جواب تلفنتو نمیدم ۲ بار زنگ زد جواب ندادم پیام داد دوست دارم گفتم چیزی که معنیشو نمیدونی نگو قهر کرد گفت دیگه باهات حرفی ندارم فعلا 

من اشتباه کردم بنظرتون یا حق دارم عصبی شم

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
خب از نظر من ایشون باید حال شما رو درک میکرد و شما هم یکم عصبانی شدی یعنی درک باید دو طرفه می‌بود

من کلا عصببم راستش

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB