2777
2789

سلام وقتتون بخیر 

من واسه دانشگاه کتاب میخواستم بعد در طول هفته زیاد وقت آزاد ندارم که برم میخواستم بدونم کتاب فروشی های انقلاب فردا باز هستن واسه بعد از ظهر برم؟

یه سریا بازن یه سری هم بستنبستگی داره چه کتابی بخوای اگه راجب کتابات مثلاً درسی اطلاعات داری که کم ه ...

آخه در طول هفته درس و دانشگاه دارم بیشتر جمعه ها وقتم آزاده 🥲🤦‍♀️

الان یعنی نرم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کتابی میخوای بگو راهنمایت کنممن راستش چهار سال دانشگاه هر کتابی میخواستم میرفتم انقلاب همه حال و ...

یه دوتا کتاب میخواستم یکیش زبانه یکی دیگه ام مدیریت میخواستم منم اونجا زیاد میرم اما جمعه تا حالا نرفتم 

فردا برم من بعد از ظهر الان یا نه؟

آره بازه میتونی بریزبان و مدیریت کتابش اکثرا موجوده

اها مرسی ممنونم

بعد یه چیزی من یه سری کتاب تست دارم و چند بار گفتن که می‌خریم ازتون اگر بیارید فردا اونا رو ببرم به نظرتون هستن که بگیرن؟

میدونم شما خبر ندارین ولی خب گفتم نظرتون رو بگید مرسی

آره میخرن بیشتر خریدار همون دست فروشهااا هستنکتاب تستو تو فامیل دوست و آشنا هم کم سن تر خودتون اگه ه ...

اها پس اونا رو هم با خودم میبرم فردا مرسی بابت راهنمایی هاتون

والا راستش خجالت میکشم به فامیل بفروشم اگرم بدم همینجوری میدم واسه خودشون نمیتونم پولی بگیرم سرهمون گفتم ببرم انقلاب اونا رو هم😅