2777
2789

شوهر من اول ازدواجمون روزی یه پاکت میکشید الان شده روزی ۲ تا داره تلاش میکنه اونم کنار بذاره

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من خودم ترک کردم... با سونا... هفته ای سه بار میرفتم سونا.

سونا چه تاثیری داره؟

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

تا خودش ارادشو نداشته باشه نمیتونه کنار بزاره ما داشتیم قلیونیو سیگاری بوده خسته شده یهو گزاشتش کنار دیگه هم سمتش نرفته خیلیا هم کم کم گزاشتن کنار  فقط بستگی به طرف داره

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

باسلام خدمت همه خانوم های عزیز

سیگار و قلیون جزو معضلات زندگی مردم شده ، جالب اینجاست که همه میدونن سیگار و قلیون ضرر داره اما بازهم میکشن!

خدابه داد دل اون خانومهایی برسه که شوهر یا پسرشون تو خونه سیگار یا قلیون میکشن ، چون اون بیچاره ها هم باید همون هوارو تنفس کنند و سم نیکوتین وارد ریه اونها هم میشه. البته خیلی از آقایون یا خانوم هایی که سیگار یا قلیون میکشند بعد از مدتی خودشون کلافه میشن و دوست دارند که ترک کنند، اما هربارکه تلاش میکنند موفق به ترک نمی شند. باید بگم که ترک سیگار با زور و زحمت و فشار و تهدید کار ساز نیست! قرص و آدامس نیکوتین هم موقتیه! الکترو اسموک و این قرتی بازی ها هم فقط پول تو جوب ریختنه !

مهندس الهی کسیه که خودش بعداز 15سال تونسته سیگاروقلیون رو برای همیشه بزاره کنار و تابه امروز افراد خیلی زیادی با روش ایشون موفق به ترک دائمی سیگار و قلیون شدند.مهندس الهی سخنران انگیزشی و مدرس دوره های موفقیته و تفاوت روش ایشون بابقیه در این هست که ایشون فقط روی ذهن کار میکنند بطوریکه بعد از دیدن فیلم ویدئویی کارگاه ترک سیگار و قلیون فرد از سیگار و قلیون متنفر و منزجر میشه . برای اونهایی هم که میگن اراده ندارم و نمیتونم جلوی هوس سیگار و قلیون رو بگیرم هم دوتا فایل سابلیمینال درست کردن که یک موسیقی درمانی هست که فقط باید گوش داده بشه و هیچ زحمت و سختی نداره!

این محصول واقعا ارزون و نتیجه بخشه ، میتونید اسم ایشون رو توی گوگل سرچ کنید و درسایت مرتضی الهی مصاحبه افرادی روکه با این روش جدید موفق به ترک سیگار و قلیون شدند رو ببینید. این هم شماره دفترشونه 021-77521261-77641650.

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز