2777
2789
عنوان

دوسپسرم گفت

149 بازدید | 5 پست

داشتیم باهم حرف میزدیم رندوم گفت من وابستت نیستم ولی دوست دارم 

چند دقیقه بعدش گفت یچیزی بگم ناراحت نمیشی گفتم چی؟ گفت اگه میشه یکمم به من توجه کن از صبح هعی گوشیمو چک میکنم کی پیام میدی کی خوابیدی کی بیدار شدی و فلان (اون روزش سرم شلوغ بود نتونستم خوب انلاین بشم) دوباره بعده چند وقت بعد که سرم شلوغ بود یه روزش پیام داد گفت حس میکنم امروز بهم بی توجهی شایدم من حساس شدم فلان نمیدونم 

ولی اخه ادمی که وابسته نباشه اینجوری نیس بنظرتون راس گفته که وابستم نی؟ کلا خیلی پیش اومده که غیر مستقیم یا مستقیم بهم گفته باشه که بهش توجه کنم

پسرا وقتی میخوان بدون زحمت و مسئولیت و هزینه دختر وابستشون‌بشه میگن بهم توجه کن وقتتو برام بزار احساستو خرجم کن ولی خودشون هیچی 

بهش بگو من وقت میزارم احساسمو میزارم تو برام چکار میکنی چه تلاشی میکنی 

گول نخور یمدت توجه و اعتماد بنفس میگیرن که پیشرفت کنن بعد انگار نه انگار اون دخترو میشناسن 

مردا برای دخترای گذری زندگیشون نه تلاش میکنن نه هزینه میکنن 

ساده نباشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه میکنه یعنی دوسم داره ولی یدفعه رندوم همیچین حرفی زد

اگه برات تلاش میکنه اهمیت میده از پولش برای تو میگذره توام بهش اهمیت بده توجه کن 

بعضی پسرا مفت برن بدون هیچ زحمت و تلاش و هزینه ایی توقع دارن دختر عین مادرشون باشه درصورتی مادرو پدر هم براش فرزندی نکنی پدر مادری نمیکنن

هیچ چیز تو این دنیا بی بها نیست 

اگه برات تلاش میکنه اهمیت میده از پولش برای تو میگذره توام بهش اهمیت بده توجه کن بعضی پسرا مفت برن ب ...

اره خدایی پسر خوبیه دست و دل بازه راستش دلخور شدم گفت وابستت نیستم ولی خب رفتارش که انگار وابستس نمیدونم 🥲