2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

99 بازدید | 21 پست

من قبلا شاغل بودم بچه دار که شدم بخاطر دخترم استعفا دادم نشستم خونه ، اما الان اصلا حالم خوش نیست ، همش احساسی پوچی و دلتنگی دارم ،دلم میخواد دوباره برم سرکار  ، میخوام از خونه برم بیرون ، دستم دوباره تو جیب خودم باشه ، منت نکشم واسه یک قرون دوزار 🥲

چرا آدم وقتی دلش یه چیزیو میخواد بهش نمیرسه ؟؟؟ من که هرچی خواستم نشده ، گمونم خدا باهام شوخیش گرفته ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بود شغلت

کارمند بودم قسمت مالی یه اداره ، خیلی ادم سر شلوغ و پرجنب و جوشی بودم ، اما بعد از تولد دخترم چون کسی نداشتم نگهش داره و خیلی حساسم کارمو ول کردم

چرا آدم وقتی دلش یه چیزیو میخواد بهش نمیرسه ؟؟؟ من که هرچی خواستم نشده ، گمونم خدا باهام شوخیش گرفته ....

خب نمیشه دوباره بری؟

دخترم هنوز کوچیکه  ، نه به کسی اعتماد دارم پیشش بزارم نه کسی رو دارم ، 

حس میکنم زندانیم

انشاالله. پیدا میکنی

قوربونت عزیزم ، مشکل کار نیست همون جای قبلی بگم بهشون حتما استقبال میکنن برگردم ، مشکلم اینه نمیتونم دخترمو جای بزارم 

دوباره برگرد خب با هموراداری صحبت کن برگرد

دخترمو چیکار کنم ، بهش وابسته ام ، حس میکنم  کنارش نباشم بلایی سرش میاد ،

اونو بزارمهد

کاش میتونستم ، چند باری سعی کردم حتی مشاور هم رفتم ،

همش باخودم میگم اگه باهاش بد رفتاری کنن چی ؟ اگر گریه کنه تحویلش نگیرن چی ؟ اگر دچار اسیب روحی بشه چی ، 

بلایی سرش بیاد نمیتونم خودمو ببخشم

دعا کنید بمیرم و راحت شم

خدانکنه ، مردن کار سختی نیست ، قرار بود اینقدر راحت بمیریم خب چرا از اول دنیا اومدیم ، ببین بشین با خودت فکر کن چرا دنیا اومدی ، هدف خلقتت چی بوده ، یا حتی با خودت بگو تموم این سختیها ازمون منه تو زندگی

شاید اینجوری راه حل مناسب تری پیدا کنی