ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خسرو بخاطر اینکه دخترش یه مرد دیگه رو دوس داشت و میخاست بره آلمان کشتش، چون روانپریشه، هیپنوتیزم بلد بود و مامان مهیار رو خواب کرد و رفت تهران، وقتی هم مامان مهیار توی حالت خلسه میگفت مهیار براش خیلی مهمه خسرو حسودیش میشد.
پرونده قتل بابک خرمدین رو یادتون نیست؟ بابا و مامانش با هم پسره رو کشته بودن تازه خیلی هم راضی بودن ...
اخه خسرو رو ببین کسی که بچشو کشته میتونه اینجوری نقش بازی کنه؟ و اینکه خیلیی از حرفای مهیار درست بود ، اینکه ضربه های چاقو کجا خورده ، یا اینکه چاقو کجا افتاده بود؟ جای درستشو گفت کامل
یا کار مهیار بوده ، اگرم کار خسرو یا یکی دیگه بوده حتما مهیار دیدش که این اطلاعاتو میدونه ولی مست بوده یادش نمیاد
اخه خسرو رو ببین کسی که بچشو کشته میتونه اینجوری نقش بازی کنه؟ و اینکه خیلیی از حرفای مهیار درست بود ...
یه قاتل زنجیره ای آمریکایی معروف هست که فقط با چهره اش و خونسردیش به دلیل کنترل عجیب و غریبش روی میمیک صورتش همه رو گول میزده، خسرو هم با گریم خاص اش که ابروهاش گوشه هاشو کوتاه کردن یکم قیافش عجیب شده، شایدم خسرو مهیار رو هم هیپنوتیزم کرده که یادش نیس، اسم امیر دژاکام توی کست سریال هست ولی من ندیدم جایی بازی کنه شاید توی قسمت های بعد اون بیاد و قاتل باشه
اگه بهمن قاتل باشه واقعا که سریال تموم میشه و این باید قسمت آخرش باشه، قسمت آخره این؟ بعدشم دو سه جا یکی رو نشون داد که مخفیانه داشت مهیار و مامانشو میپایید ولی صورتشو نشون نداد! بنظرم قاتل یه پولی به بهمن داده و فرستادتش خارج و به عنوان قاتل معرفیش کرده که اینا دیگه بیشتر دنبال قاتل نگردن! چون خیلی مسخره اس قاتل بگه من دچار عذاب وجدان شدم میخام اعتراف کنم، اونم قاتلی که اینقد حرفه ای و تمیز کار کرده!
اگه بهمن قاتل باشه واقعا که سریال تموم میشه و این باید قسمت آخرش باشه، قسمت آخره این؟ بعدشم دو سه جا ...
درسته و اگر فقط بهمن باشه خب داستات معلومه و منم دیدم یکی مخفیانه همش پشت سرشونه درکل میگم که خسرو نکشته دخترشو داستان اصلا خیلی ترکی و خز میشد ماجرا چیز دیگست