2777
2789
عنوان

مچ دست بچم باد کرده و درد داره

151 بازدید | 22 پست

میگه دستم درد داره و قرمز شده اول فکر کردم دروغ میگه چون ازین حرفا زیاد میزنه دقت که کردم میبینم یه ذره ورم داره میگم زمین خوردی دستت ضربه خورده؟میگه نه میگه از یکشنبه تو کلاس کاراته بی دلیل دستش اینجوری شده تازه به من میگه اعصابم خورده چی میتونه باشه الانم پنجشنبس دکترا نصفشون نیستن کجا ببرم نمیدونم عمومی ببرم میتونه تشخیص بده

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
فقط ورمه و کبودی نشده پس نشکسته شکسته و در رفته‌ دردش زیاده

میگه دردش زیاد نیست همین که از یکشنبه تحمل کرده حتما دردش زیاد نیست

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط ورمه و کبودی نشده پس نشکسته شکسته و در رفته‌ دردش زیاده

چی میتونه باشه میگه ضربه نخورده

قاعدتاً تو باشگاه ضربع خورده یا کش اومده بانداژ کن زیاد تکون نده روش هم یخ بذار ..ی عکس هم بگیری عال ...

خودش میگه ضربه نخورده مشت هم نزده همین بی دلیل اینجوری شدنش بیشتر نگرانم میکنه دست چپش هم هست 

خودش میگه ضربه نخورده مشت هم نزده همین بی دلیل اینجوری شدنش بیشتر نگرانم میکنه دست چپش هم هست

ضربه خورده داغ بوده نفهمیده

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
یا ضربه خورده یا چیزی نیشش زده بهرحال عکس بگیر شاید ضربه خورده باشه و بچه مخفی می‌کنه .همین دو دلیل ...

الان بانداژش کزدم ببینم چی میشه ولی هر چی میپرسم چیکار میکردی که اینجوری شد میگه هیچی خودبخود شده

ضربه خورده داغ بوده نفهمیده

نمیدونم خودش هیچجور قبول نمیکنه ضربه خورده میگه خودبخود شده

ی عکس بگیر خیالت راحت بشه چون من دیدم بچه میارن میگه هیچ نشده بعد مشخص میشه

ممکنه شکستگی باشه مثلا؟