2777
2789

عا هم خودم هم رفیقم،رشته خوبیه ولی بازار کار رقابتی داره و اینکه پشتکار میخواد این نیست که سریع به کار برسی هرچی به درجات بالاتر برسی جات محکم تره تو بازار کار 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عا هم خودم هم رفیقم،رشته خوبیه ولی بازار کار رقابتی داره و اینکه پشتکار میخواد این نیست که سریع به ک ...

رفیقت چند سالشه ؟ و الان وکیله؟

چند سال آزمون داد؟

آیا پارتی نیاز است؟

رفیقت چند سالشه ؟ و الان وکیله؟چند سال آزمون داد؟آیا پارتی نیاز است؟

۲۳ ن بابا وکیل کجا بود آزمون وکلا و سر دفتری فلان یه کنکور جداست خودش،ببین واقع بینانه دارم بهت میگم الکی به به چه چه راه نمیندازم هرکاری پارتی باشه خوب بهتره،حقوق پشتکار و استمرار میخواد تا تهش بری صبر میخواد و حسابی رقابتی الان دانشگاه آزاد مث چی داره حقوق میده بیرون به سلامتی 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

رفیق تون قراره آزمون بده ؟

اره دیگه پس همین طوری خونده 🙄😐گزینه دیگت چیه؟من خودم ول کردم رفتم بازار کار خداروشکر میکنم و الانم برایتحصیل و مدرک دانشگاهی دارم رشته ای دیگه ادامه میدم حقوق نکشیدم🤐

چرا ول کردید ؟ علاقه نداشتید ؟

ن راه طولانی بود و نامعلوم🙄اتفاقا عشقم حقوق بود سه ترم خوندم ولی ول کردم چون من کار میخواستم آینده معلوم میخواستم نه ۴سال بخونم باز دوباره سر پله اول باشم دنبال کار و آزمون وکالت و سردفتر داری و نمیدونم ارشد فلان🤐وقتش نداشتم و الان زبان می خونم برا پرستیژ کاری و به دردم‌میخوره😂

شما دیپلم چه رشته ای دارین؟زبان یعنی دانشگاه می رین؟

دیپلم انسانی و طراحی دوخت

بله آزاد میرم زبان و کنارش به خاطر کارم طراحی دوختم پیش میبرم آموزشگاه آزاد