دخترنیکی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 255 عنوان رقیب درسی 62 بازدید | 10 پست خوبه ب نطرتون؟درسم خوبه ولی اهمال کارم نمیخونممممتوی رقابت خوب درس میخونم ،چون حسودم🤣🤣🤣کنکوری ام😭 امیدم به توعه خدا❤️ 1404/08/22 | 15:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کارـدرـخونه عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 2267 یک نرم افزار کنکوری هست بهت برنامه میده تمامی منابع هم در اختیارت میزاره از دانلود کتاب تا فیلم همه چیز ت هم زیر نظر داره با هر بار درس خوندن بهت پول میده که روز آخر کنکور میتونی برای دانشگاه ت برداشت کنی قبول نشی پول خبری نیست روزی 300 درآمد میخوای کانکت یار از کافه بازار دانلود کن https://B2n.ir/qf3504
mrs_doctor عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1333 چرا؟ اول اینکه سعی کن حسود نباشی هرکی حاصل تلاش خودشو میبینه و حسادت حتی شوخیشم زشته چون ارزش خودتو پایین میارهو اینکه من از رقیب کلا خوشم نمیاد چون با کسی رقابت نمیکنمفردا میشینی مقایسه کردن خودت با رقیبت ما دونفریم بخاطر این تاپیک ها دچار اختلافه🌝
دخترنیکی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 255 اول اینکه سعی کن حسود نباشی هرکی حاصل تلاش خودشو میبینه و حسادت حتی شوخیشم زشته چون ارزش خودتو پایین ... اهل حسودی نبودماولی دوستم هی بهم حسودی میکرد بعد میگفت درس نمیخونم منم ساده دیگ نخوندم نخوندم تا ب اینجا رسیدم الان اون نمره هاش هیلی خوبه ها ولی میگ درس نمیخونمنمیدونم چکار کنم دارم دیوونه میشم ۷ ماه دیگ کنوورهه خاک تو سرم امیدم به توعه خدا❤️
دخترنیکی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 255 یک نرم افزار کنکوری هست بهت برنامه میده تمامی منابع هم در اختیارت میزاره از دانلود کتاب تا فیلم همه ... جدی ؟چیه برنامش؟باید پول هم بدی؟ امیدم به توعه خدا❤️
mrs_doctor عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1333 اهل حسودی نبودماولی دوستم هی بهم حسودی میکرد بعد میگفت درس نمیخونم منم ساده دیگ نخوندم نخوندم تا ب ا ... واسه این میگم از رقابت خوشم نمیادنهایتا به مقایسع کردن میرسهدوستت هم چرت میگهمن خودم در دوران دبیرستان میگفتم درس نمیخونم در حالی که انقدر میخوندم که چشام ضعیف شداسمشو دوست نزار ما دونفریم بخاطر این تاپیک ها دچار اختلافه🌝
دخترنیکی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 255 واسه این میگم از رقابت خوشم نمیادنهایتا به مقایسع کردن میرسهدوستت هم چرت میگهمن خودم در دوران دبیرست ... 🫠🫠🫠عادیع پس منم میگم درس نمیخونم پس امیدم به توعه خدا❤️
mrs_doctor عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1333 🫠🫠🫠عادیع پس منم میگم درس نمیخونم پس اره کاملا عادیهجار نزن بگو درس نمیخونماگه کسی ازت پرسید بگو نمیخونم ما دونفریم بخاطر این تاپیک ها دچار اختلافه🌝
دخترنیکی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 255 اره کاملا عادیهجار نزن بگو درس نمیخونماگه کسی ازت پرسید بگو نمیخونم خدایاا🤣🤣 امیدم به توعه خدا❤️