2777
2789

ولش کن بهترین راهه. من الانم شوهرم بعد از پونزده سال همینو بهم گفته. من زن خونه ام میگه آویزونی. ولی به دوست دخترش میگه دمش گرم منو دوست داره. من بخاطر بچم نرفتم ولی تو جونت رو بردار برو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه نمیخواست پس چرا میگفت میتونیم دوست معمولی باشیم؟

چون دلت نشکنه دوست معمولی رو به این ک میخوادت معنا میکنی ؟چندسالتونه ؟

بببین رقابت و اینکه وایسی ی روز به چشمش بیای به درد نمیخوره اون اگ میخواستت میگفت نمیخوادت حالا یکسال دیگ وایسا فقط عمرت میره گیریم زدم بهت گفت آره بیا اوکی شیم ولی مطمئن باش به ازدواج ختم نمیشه 

خبری نیست. 

ولش کن بهترین راهه. من الانم شوهرم بعد از پونزده سال همینو بهم گفته. من زن خونه ام میگه آویزونی. ولی ...

دوست دخترش ؟یعنی شما زنشی و دوست دختر داره ؟و بعد راجب دوست دخترش اینطوری میگه راجب شما اینطوری ؟چرا ول نمیکنی بری ؟

خبری نیست. 

دوست دخترش ؟یعنی شما زنشی و دوست دختر داره ؟و بعد راجب دوست دخترش اینطوری میگه راجب شما اینطوری ؟چرا ...

برای اینکه اگه برم دخترم تنها میشه. طاقت دوریشو ندارم. نه پولی دارم نه خونه. اگه برم خونه پدرم باید برم شهر دیگه. از بچم دور میشم. موندم پیشش.

دخترتون رو بهتون نمیده ؟هعیییییییی خیلی سخته امیدوارم خداکمکتون کنه

نه نمیده. البته من شرایط نگهداریش رو ندارم. خرج این روزا زیاده دلم نمیخاد بچم تو نداری بزرگ بشه وقتی پدرش پولداره

خب بنظرت دلیل نخواستنشو بپرسم؟ یا متن خدافظی بفرستم بهش؟؟

خب گفته که من یکی دیگ رو میخوام این دلیلش نیست ؟متن خداحافظی چیه بابا؟ بگو باشه هرجور راحتی امیدوارم برات بهترین ها رخ بده خداحافظ 

یک طومار براش ننویسی اینا برا بچه های 16ساله اس 

خبری نیست. 

خب گفته که من یکی دیگ رو میخوام این دلیلش نیست ؟متن خداحافظی چیه بابا؟ بگو باشه هرجور راحتی امیدوارم ...

اخه فهمیده راهی برای رسیدن به اون دختره نداره بازم منو نخواست یعنی دلیل دیگه ای نداره؟؟ 

شاید داره تلافی میکنه..🚶🏻‍♀️