2777
2789
عنوان

نامزدی طولانی

224 بازدید | 24 پست

پارتنرم گفت می‌خواد با خونواده‌ش صحبت کنه و بیان خواستگاری. ولی خب شرایط عروسی نداریم و صرفا می‌خواییم به جای دوستی عقد باشیم. سه چهار سال. 

کسی همچین کاری کرده؟ مشکلاتش چی بوده؟ می‌خوام ببینم چیزی هست که به ذهنمون نرسیده باشه یا نه. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلاتش خییلی زیاده ،فشار عصبیش غیرقابل مقایسه با دوستیه.دخالت خانواده ها و حرفا و مشکلاتی که دوری ب ...

همین الآن هم هم با دخالت خونواده ها مشکل داریم هم دوری‌. من کل سال پیششم بعد یه‌هو سه ماه تابستون نمی‌تونم ببینمش.

دوستی‌مون شبیه نامزدیه همین‌جوری‌ش. فقط خونواده‌ها خیلی گیرن.

من دوره عقد بیشتر از یک سال نمی‌پسندم دوستی با ازدواج وقتی پای خانواده ها میاد وسط خیلی تفاوت داره من خودم 5 سال دوست بودیم الان 7 ماه عقد کردیم اصلا با اون 5 سال قابل قیاس نیست 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

من دوره عقد بیشتر از یک سال نمی‌پسندم دوستی با ازدواج وقتی پای خانواده ها میاد وسط خیلی تفاوت داره م ...

ما آخه دوستی‌مون هم با اطلاع خونواده‌هاست‌ و گیرشون رو می‌دن. و این‌جوری نیست که مثلا هفته‌ای دوبار بریم دیت. عملا روزی ده دوازده‌ساعت باهمیم. 

ما آخه دوستی‌مون هم با اطلاع خونواده‌هاست‌ و گیرشون رو می‌دن. و این‌جوری نیست که مثلا هفته‌ای دوبار ...

ربطی نداره کلا متفاوت من الان خانواده ام گیر ندادن یعنی راحت باهم سفر میریم  مشکل پیش هم بودن نداریم و..ولی خب بازم عقد طولانی اصلا نمیسپندم

ربطی نداره کلا متفاوت من الان خانواده ام گیر ندادن یعنی راحت باهم سفر میریم مشکل پیش هم بودن نداریم ...

می‌فهمم. ولی فکر می‌کنم بین دوستی طولانی و عقد طولانی عقد بهتره. با همبن الآن سه ساله دوستیم. 

ما هر دو دوست داریم عقد کنیم و سه چهار سال عقد بمونیم.

هوم میدونم 

تو منتطقه ما به دوران عقد میگن نامزدی

ولی بنظر من عقد نامزدی نیست شروع زندگی زناشوییه

حالا عقد کنید هروخ خلستین و شرایطش شد عروسی بگیرین

برای حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚

می‌فهمم. ولی فکر می‌کنم بین دوستی طولانی و عقد طولانی عقد بهتره. با همبن الآن سه ساله دوستیم.

من تجربه جفت شو دارم ولی ترجیح ام اینکه وقتی شرایط نیست آدم همون دوست بمونه بهتره تا عقد طولانی 

هوم میدونم تو منتطقه ما به دوران عقد میگن نامزدیولی بنظر من عقد نامزدی نیست شروع زندگی زناشوییهحالا ...

آره من منظورم عقده. نامزدی معنی نداره برای ما دیگه بعد سه سال دوستی آخه. چی رو می‌خواییم بشناسیم؟