2821
2789
عنوان

خانما بیاین

65 بازدید | 13 پست

من یه پسر دارم بعصی وقتا لباس زیرش لک مدفوع روشه بعد روزی چن تا شلوار عوض میکنه حالا من هفته ایی یبار باید نزدیک پنج تا شلوار رو با دست بشورم اونم دو بار پودر بزنم به نظرتون لبلس زیر رو با دست بشورم ولی شلوار هارو بندازم لباسشویی کار چندشیه ؟

شما باشین چیکار میکنین با لباس زیر وشلوارها؟

من مچ دستم ضعیفه درد میکنه لباس با دست میشورم

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شلوار رو بندازم لباسشویی اشکالی نداره یعنی؟

نه چ اشکالی لک تو لباس زیره فقط

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
9

خب شما به جای اینکه دنبال راهکار برای شستن باشی باید بهش یاد بدی خودشو تمیز بشوره و مدفوع که داره سریع بره دسشویی و نگه نداره بعدم لباس زیرشو خودش باید بشوره نه شما پسر من از کلاس اول خودش میشوره شلواراشم بنداز لباسشویی 

خب شما به جای اینکه دنبال راهکار برای شستن باشی باید بهش یاد بدی خودشو تمیز بشوره و مدفوع که داره سر ...

من برا لباس زیرش کاری ندارم مشکلم شلوارشع که زیاد عوض هم میکنه یعنی بندازم مشکلی نداره؟

خب شما به جای اینکه دنبال راهکار برای شستن باشی باید بهش یاد بدی خودشو تمیز بشوره و مدفوع که داره سر ...

شما تا حالا پیش نیومده لک رو شرتش ببینین؟

شما تا حالا پیش نیومده لک رو شرتش ببینین؟

چرا اتفاقا کلاس دوم بود زیاد اینطوری میشد سرگرم بازی میشد نگه میداشت تا برسه دسشویی یه کم کثیف میکرد میگفتم خودت باید بشوری اولش گفت نه من حالم بد میشه تو بشور باباش گفت مگه مامان نوکرته که لباس زیرتو بشوره خودش میشست بعد که دید سخته دیگه سریع میرفت دسشویی که کثیف نشه