2777
2789
عنوان

ظاهرا خواهرم پارانویید داره

526 بازدید | 24 پست

مدام هم به من زنگ می زنه و کلی حرف منفی راجع به دیگرون میگه. فکر می کنه همه باهاش مشکل و دشمنی دارن، تعقیبش می کنن...

بعد خودشم میگه فکر کنم ما پارانویید داریم! منو هم با خودش یکی می کنه! خیلی ناراحت شدم از دستش.

نمی دونم چه جور بهش بگم اینقدر حرفها و افکار منفی تحویل من نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول نمی کنهناراحتم از اینکه منو با خودش یکی کرد، من اصلا اینطور نیستم

اگه بتونی راضیش کنی برای درمان اقدام کنی کمک بزرگی بهش کردی.

اگه دغدغه‌ت آرامش خودته شاید با دعوا و قطع ارتباط بتونی ازش دور بشی…

ولی پیشنهاد میکنم کمکش کنی چون ممکنه بدتر بشه

اگه بتونی راضیش کنی برای درمان اقدام کنی کمک بزرگی بهش کردی.اگه دغدغه‌ت آرامش خودته شاید با دعوا و ق ...

آره اوضاعش خرابه. جالب اینه که خودشم حدس می زنه مشکل داره ولی راضی نمی شه بره دکتر. الان دارم بهش میگم.

ممنون

آره و ۴۷ سالشهفکر می کنه همسایه ها اینو میپان، تو فضای مجازی دیگران چک می کنن ببینن کی آنلاین می شه، ...

ببین منم مثل خواهرتم 

تا وقتی مجرد بودم حتی تا دوسه سال بعد عروسی کاملاً عادی بودم ولی بعد یه مدت اخلاق خانواده شوهرمو برداشتم شکاک و بددل شدم الان فکرمی‌کنم همه تو خیابون میخان به من آسیب بزنن از من دزدی کنن منو چشم بزنن همه هم بهم میگن اخلاقت بد شده ولی واقعاً دست خودم نیست دلم سیاه سیاه شده عین مادرشوعرم 

اولین نفر میرم جلوی مهدکودک وامیستم که دخترمو ندزدن همش توهم دزدی دارم صدبار ماشین رو چک میکنم که مبادا درش باز بمونه بدزدنش جوری که دوربین مخفی نصب کردیم 

البته شوهرم از من بدتره

منم همی جورم دیگه روانی شدمم

چرا نمی ری دکتر؟ خواهر من خیلی سرسخته، مطمئنم اگه دکتر دارو هم بهش بده مصرف نمی کنه. من به سختی راضیش کرده بودم اقلا فلوکستین بخوره، براش گرفتم دو سه تا دونه بیشتر نخورد گفت تپش قلب میاره برام