2777
2789

من با پسری ارتباط داشتم و بنا ب دلایلی سه ماهیه کاتیم و کلا قضیمون تموم شد ولی قبل رفتن من خیلی حرفای بدی بهش زدم و اون هیچی بهم نگفت و با کمال احترام بدون اینکه چیزی بگه بم رفت و گفت امیدوارم خوشیخت بشین و فلان و...... و بعدشم گفت از شما انتظار شنیدن این حرفارو نداشتم و ... بگذریم من روز ب روز داغون تر شدم و پشیمونم از حرفایی ک بهش زدم و واقعا تو دلمه ک ازش عذرخواهی کنم بنظرتون اینکارو بکنم؟

دارم دیوونه میشم و هیجوره نمیتونم با خودم کنار بیام. ن حاضرم ازدواج کنم دیگه ن میخام اون رابطه درست بشه.چرا میخام درست بشه  ولی فقط خدا باید درستش کنه>

بهتره دیگه بهش برنگردی 

حتی برای معذرت خواهی

درکل این رابطه ها اشتباهه حالا تموم شد و دیگه کشش نده. 

به فکر سلامتی روحی خودت باش و تمام

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه صداقت رو ترجیح میدم صادقانه معذرت خواهی کن اگه اذیتت میکنه

واقعا اذیتم میدونی بعد سه ماه پیجم باز کردم ببینم چک میکنه یا ن دیدم استوریم دید و همش چک میکنه منم استور هاش میبینم میگم نکنه هنوز ب فکرم باشه و نکنه بهش اسیب رسونده باشم با اینکه خودم بیشتر داغونم .

و خودم خیلییی دوست دارم عذرخواهی کنم ولی میگم نکنه دوباره شروع بشه و>>>.

بهتره دیگه بهش برنگردی حتی برای معذرت خواهیدرکل این رابطه ها اشتباهه حالا تموم شد و دیگه کشش نده. به ...

اخه ی دوستی معمولی نبود و واقعا قصدمون جدی بود و حتی مامانش ی بار زنگ زد راجب این موضوع ولی نشد.....

خیلی ناراحتم و مثل خوره همش اون حرفایی ک زدم تو ذهنمه.

با استوری کلوز ازش عذرخواهی نکنم؟

چه جالب منم دقیقا همین بلا سرم اومد وقتی کراشم ولم کرد بعد یک ماه پیامش دادم محل نمیداد منم  هر چی از دهنم دراومد بهش گفتم اونم گفت ازت انتظار نداشتمو شخصیتتو شناختم البته بعدش باهم اوکی شدیم ولی بعد چند ماه باز کات شد:( 

صرفا میخام عذرخواهی کنم ک دلم اروم بشه ازم بد ب دلش راه نده چون واقعا باعث پیشرفتم شد و خیلی از هدفا ...

خب اگه فقط قصدت عذر خواهیه که بکن ولی بعدش شمارش و از گوشیت بپاک  اونی که رفته دیگه بر نمیگرده 

حتما عشقش واقعی نبوده که به این سادگی ولت میکنه

پسرا درخواست ندین 🚫🚫 می خواین هم بدین رد میکنم 😁

چه جالب منم دقیقا همین بلا سرم اومد وقتی کراشم ولم کرد بعد یک ماه پیامش دادم محل نمیداد منم هر چی ا ...

جدیی؟؟ الان کاتین ینی؟

عزرخواهی کردین محلتون داد؟

چجوری شد ک برگشت

من صرفا میخام ازم بد ب دلش راه نده و خاطره بد نمونده باشه اخه خیلی بد گفتم . بهش گفتم از قدیم راست گفتن گوهرت نزن بر هر سنگ ناقابلی و دیگه خسته شدم و مرد نیستی پای انتخابت بمونی و....

خب اگه فقط قصدت عذر خواهیه که بکن ولی بعدش شمارش و از گوشیت بپاک اونی که رفته دیگه بر نمیگرده حتما ...

شرایطمون ی جوریه ک بخایمم نمیتونیم برگردیم و خود خدا باید معجزه کنه.

کارش ابروش ابروم و.... در خطره و فقط خدا باید درست کنه این رابطه رو.

اینم بگم ک از همون اول ب عنوان خواستگار با مامانش اومدن جلو ولی بخاطر مخالفت خانوادم نشد و اینکه روش کراش بودم و خودم گفتم دوسش دارم

شرایطمون ی جوریه ک بخایمم نمیتونیم برگردیم و خود خدا باید معجزه کنه.کارش ابروش ابروم و.... در خطره و ...

لعنت به این کراشا اه منم چن وقته درگیرشمم 😔

پسرا درخواست ندین 🚫🚫 می خواین هم بدین رد میکنم 😁

اخه ی دوستی معمولی نبود و واقعا قصدمون جدی بود و حتی مامانش ی بار زنگ زد راجب این موضوع ولی نشد..... ...

نه.. 

دیگه گذشته تموم شدع

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳