2777
2789
عنوان

مهمون با وجود بچه کوچک

278 بازدید | 17 پست

من یه بچه 4 ماهه دارم،قراره مهمون بیاد از شهر دیگه دو روز هم بمونن،من از الان موندم با بچه چجور به مهمون برسم و غذا درست کنم،در حالت عادی به زور میرسم ،تازه باید خونه رو تر و تمیز کنم واقعا سخته،شوهرم میگه دست و پا چلفتی هستی ملت با دو سه تا بچه به همه کار میرسن 

معمولا خود مهمون هم کمک میکنه حالا یا بچتو نگه میدارن یا غذارو اینارو اونا اوکی میکنن 

نگران نباش، همه مامانای نی نیارو درک میکنن😁 ما اصلا مهمونی ام خونه مامان نی نی نمیریم مگر اینکه صفر تا صد رو خودمون ببریم و خودمون بسابیمو بشوریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الان شروع کن خونتو مرتب کن ،چون بچه کوچیکه نمیتونه جایی رو کثیف کنه ،پس خونه رو مرتب کن 

لیست کن غذایی که میخای این دو روز بپزی

وسایل هاشو آماده کن دم دستت باشه 

وسایل پذیرایی تو بدون کدوم کابینت هست یا جا باشم راحت تری 

بگو اگه من دستوپاچلفتیم میزنم کنار مهمون همه کارا رو خودش بکنه 😐 بدم میاد ازین مردای نفهم

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

زیاد سخت نگیر بانو 

از شوهرت یه مقدار کمک بگیر قبل اومدن اونا خونه مرتب شه 

اومدن هم کم کم کارات رو انجام بده 

ما متاسفانه همش در حال استرس وارد کردن به خودمون هستیم از بس میخوایم درجه یک باشیم .

نباشیم مگه چی میشه .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

منم همکار شوهرم اومدن واقعا روانی شدم

خودم بدن درد داشتم

بچم 6 ماهه

سرکار میرفتم مرخصی نداشتم

اصلن یه وضعی

یه روز رفتم شرکت برگشتم خونه نهار خوردم دوباره رفتم شرکت جلسه داشتم

اومدم دیدم رفتن 

زنه یه زنگ نزد تشکر کنه 

منم زنگ نزدم

مهمونت کیهنه مهمونی اینمدلی میرم. ن دوست دارم اینمدلی کسی بیاد تواین دوره زمونه و گرونی. مهمون. این ...

دوست شوهرم جالبه میتونن برن خونه مادرشوهرم ،اینا میگن خونه تو باشن

منم بچم در آستانه پنج ماهگیه،البته بچه دوممه 

همچین شرایطی پیش بیاد واسم خواهرشوهرمو دارم ز میزنم میاد یا بچه رو میبره یا همینجا سرگرمش میکنه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁