2777
2789

چون جای حساسیه جراحی نمی کنن بنظرتون پرتو به تنهایی تاثیر داره؟

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

انشالله که خدا بهتون سلامتی بده

سبک زندگیتون رو تغییر بدیم و از مواد سالم و طبیعی استفاده کنید، از طب سنتی کمک بگیرید

خیلی مشکلات از غلبه مزاجی بدن بوجود میاد و با پاکسازی و اصلاح مزاج بهبود پیدا میکنن

در طب سنتی، تومور گرید ۳ مغز یعنی تجمع مواد سوداوی و خلط غلیظ در مغز، همراه با ضعف در دفع مواد فاسد از بدن و عدم تعادل کبد و اعصاب.

میتونید عکس زبان برام بفرستین تا براتون مزاجشناسی و زبانشناسی انجام بدم و مشکلتون رو بررسی کنم

تلگرامtak_1664

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترش چی گفته؟ اینجا که سر در نمیارن

دکتر میگه پرتو کوچیک می کنه و کم کم از بین میره به امید خدا

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
دکتر میگه پرتو کوچیک می کنه و کم کم از بین میره به امید خدا

انشاءالله همینطوره عزیزم

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀