2777
2789
عنوان

همسایمون 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 100 پست
خاک بر سر دوتاشون زن نباید اونقدر ضعیف باشه که همسرش همچین کاری کنه

پس خاک بر سرتو که فکر میکنی همه چیز قدرته ابله زنایی هستن پناه ندارن نصف جسه مرد هم نمیشن قانونی هست که وقتی کتک میخوری پزشک قانونی هم تاکید کنه شاهد میخوان ...مردای گاو سواستفاده گر زیادن ....توهم زن گرفتی نزار بزنت لهت کنه ....خدا قدرت به جنس نرینه داده که باهاش کار کنه از ظرافت زن محافظت کنه ولی یادش رفت به همجنسای تو عقل بده 

پس خاک بر سرتو که فکر میکنی همه چیز قدرته ابله زنایی هستن پناه ندارن نصف جسه مرد هم نمیشن قانونی هست ...

من نمیدونم چی بگم 

ببخشید 

منظورم این بود که زن اگه از شوهرش کتک میخوره اونم بزنه

یکی میخوره دو تا بزنه

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چی بگم ببخشید منظورم این بود که زن اگه از شوهرش کتک میخوره اونم بزنهیکی میخوره دو تا بزنه

ینظرم تو یکی از اون مردایی ک زنتو کتک میزنی قشنگ مشخصه!!

من نمیدونم چی بگم ببخشید منظورم این بود که زن اگه از شوهرش کتک میخوره اونم بزنهیکی میخوره دو تا بزنه

زن نمیتونه بفهم جز التماس کردن که نزن نمیتونه کاری بکنه زن رو از رو ظزافتش میشناسن نه قدرتش تنها قدرت زن تحمل و صبرشه زن گرفتی ادم باش کاری هم کرد مرد باش باحرف حلش کن .....ماهایی هم که کتک خوردیم نترس شاید خودمون و بزنیم فراموشی ولی هرگز نمیبخشیم ...جبران و سپردیم به خدا 

ولی میدونی ما زورمون به خودمون میرسه خود زنی میکنیم خودکشی میکنیم انقدر دلمون پاکه که نمیخواییم به کسی جز خودمون اسیب بزنیم خدا مارو مادر هم میکنه که دیگه هیچ راهی برای نجات خودمون نمیزاره 

ینظرم تو یکی از اون مردایی ک زنتو کتک میزنی قشنگ مشخصه!!

من پسرم ازدواج نکردم 

من نمیزنم

کلا تا حالا دعوا نکردم با کسی 

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

ولی میدونی ما زورمون به خودمون میرسه خود زنی میکنیم خودکشی میکنیم انقدر دلمون پاکه که نمیخواییم به ک ...

حق با شماست قبول دارم 

پس اول فکر کن بعد حرف بزن پسر خوب

چشم

ببخشید

زناهم میتوننن بزنن بعضیاشون ولی این نفهمه😂

چه قدر خوب 

انشالله روزی برسه که همه بتونن بزنن