2777
2789
عنوان

همسایمون 😭😭

1940 بازدید | 100 پست

یه پیرمرده امروز زنش فوت شده ،خیلی دلم براش میسوزه واقعا دردناکه 💔💔

اصلا باهم در ارتباط نیستیم سلام و علیک کنیم ،امروز تو کوچه دیدمش تسلیت نگفتم ینی نشناختمش بعدا متوجه شدم،حالا اگه یه زنی شوهرش مرده بود زیاد دردناک نبود برام چون همیشه زنا از مردا کتک میخورن به نحوی راحت میشن .

هر چند کلیشه هس ولی متاسفانه حقیقت جامعمونه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم پسرم 

ولی خاک بر سر کسی که از شوهرش کتک میخوره

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

اره چند نفری میشناسم خانم شون فوت کردن خیلی بیچاره شدنطفلی هاقبول دارید خانم ها راحت تر باتنهایی کنا ...

بخدااا 

زمانی ک مامان مامانم فوت شد پدر بزرگم رو جا افتاد قبلا مریض بود ولی خیلی بدتر شد بنده خدا حتی نمی‌تونست غذا بخوره بهش لوله وصل کردن طاقت نیورد به دو ماهم نکشید بعدش فوت شد😭💔💔

واقعا زنا خیلی تحمل میکنن نباشن تو خونه انگار یجوریه💔💔

ینی چی؟الان داری اون زنو تحقیر میکنی؟

کسی که اجازه میده شوهرش کتکش بزنه رو تحقیر میکنم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

اصلا طرز فکرت قبول ندارم،چ بسا خیلی از مردا هم از دست زنا ذله هستن،بنظرم زن ستون و پایه خونه اس زن بمیره خونه خراب میشه خونه و خانواده از هم می پاشه،اگ مرد بمیره شاید سخت باشه ولی زن میتونه جمع کنه بچه و زندگی رو

خاک بر سر مردی که دست رو زنش بلند کنه ...

خاک بر سر دوتاشون 

زن نباید اونقدر ضعیف باشه که همسرش همچین کاری کنه