2777
2789
عنوان

😭😭😭آخی خدا مردم😭😭😭

259 بازدید | 34 پست

ای خدا منو بکش راحتم کن الان یک‌ماهه دندون درد دارم کشیدم الان سه روز شد دردش امونمو برید

ای خدا چیکار کنم کجا برم ن مسکن آرومم می‌کنه ن آمپول فقط آب سر الان از دیشب نشستم پای آب سرد دقیقه ای یبار قرقره میکنم تا ساکت بشه برا یه دقیقه 😭😭😭😭😭خدایا منو بکششششش😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اروم باش دور از جونت خب 

شنیدم سیر رو رو گاز کمی داغ کنید بزارید تو گوش موثره یا گذاشتن میخک تو دهان کنار لثه و دیواره دهن

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

حالا اروم باش دور از جونت خب شنیدم سیر رو رو گاز کمی داغ کنید بزارید تو گوش موثره یا گذاشتن میخک تو ...

همه رو امتحان کردم بخدا من فقط فکر خودکشی به سرم زد 😭😭😭مگه من چندساله اینقدر درد بکشم😭😭😭همه دندون ها خراب

برو دارو خونه به پماد خیلی کوچولو از نعنا فلفلی درست شده فقط بروی دندونت بزن سریع دردشو ساکت می‌کنه 

یا اگه خیلی خرابه و درست کردنش فایده ای نداره و دندونای عقبیه و بیمه هم داری برو مراکز تامین اجتماعی رایگان بکشش

همه رو امتحان کردم بخدا من فقط فکر خودکشی به سرم زد 😭😭😭مگه من چندساله اینقدر درد بکشم😭😭😭همه دن ...

به سن نیست 

بچه سه چهار ساله هم جراحی میکنن دندوناشو 

کمی تحمل داشته باش گلی 

مسکنت چیه؟ نوافن یا ایبوپروفن تسکین دهنده های خوبین 

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

مال من همه خراب همه ریشه. تازه اینو یه روزی هست کندم بدتر شدم

ان شاء الله که درست میشه 

حالا منم دندون خراب دارم باید درست شن ولی قسط سنگین داریم و فعلا بهتره خرج دندون نکنم 😂♥️