2777
2789
عنوان

CMV igg و igm

25229 بازدید | 41 پست

سلام دوستان 

من الان هفته 19هستم و آزمایش cmv دادم، igg 70.9 هست و igm 0.2. کسی میدونه یعنی چی؟ ممکنه تازگی این ویروس رو گرفته باشم؟ 

Igg سرچه هم 455 بود!! زیاد نیست؟ 

فقط فهمیدم ۱۹هفتته

وقتی درکنارم نیستی گویی گمشده ایی دارم که چون سرگردانان پیاپی در جستجویش هستم گمشده ایی عزیزو دوستداشتنی دلخوشی روزهای سختم شادی بخش قلب خستم تو بهترین هدیه ی خداوند بمن هستی پسرم👶....................‌‌............من donya1377 سابق هستم میدونم اسم کاربریم سخته معنیش عشقم رهام هستش ولی بهم بگین دنیا😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بببین اگه igm بیشتر باشه یعنی تازه مبتلا شدی و ویروس قویه.

اگه igg بیشتره یعنی قبلا مبتلا شدی و عدد بالای اون جای نگرانی نداره. و بدنت نسبت بهش مقاوم شده

من میدونم عدد طبیعی برای مرد و زن و بچه 950 هستش ولی نمیدونم جنین با بچه فرق داره یا نه.

نمیتونی یه عکس واضح از آزمایشت بگیری؟

Igg بیشتر از igm شده. نگران نباش همه چی طبیعیه. عدد بالای igg نشون میده که قبلن ها به این ویروس مبتل ...

ممنون از دلگرمیتون

میترسم خیلی قبلا نبوده باشه، چون چهارماهه باردارم

و یه سوال دیگه، igg سرخچه خیلی بالا نیست؟ چون یه جا خوندم باید زیر 30 باشه توی بارداری 😕

ممنون از دلگرمیتون میترسم خیلی قبلا نبوده باشه، چون چهارماهه باردارم و یه سوال دیگه، igg سرخچه خیل ...

خواهش میکنم.

منم خیلی سایتها گشتم حتی انگلیسی نفهمیدم چرا عددش اینقدر زیاده. ولی چیزی که خیال آدمو راحت میکنه اینه که img نگاتیوه و igg پوزتیو

حتما برو پیش دکتر که برات درستتر تفسیرش کنه.

امیدوارم دوران بارداری راحتی رو پشت سر بذاری و بچه ات سالم و سرحال به دنیا بیاد ♥♥

بازم ممنون خیلی لطف کردی 

شما چکارکردی؟؟

مشکلی نداشتی؟

چی شد که این ازمایشو برات نوشته دکترت؟

من چند روزه فکرم خیلی درگیر این بیماری هست

تو سونو مشخص نمیشه؟؟

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
شما چکارکردی؟؟ مشکلی نداشتی؟ چی شد که این ازمایشو برات نوشته دکترت؟ من چند روزه فکرم خیلی درگیر ا ...

سلام 

من دکتر واسم ننوشت، همین نینیسایت گشتم و گفتم چرا من این آزمایش رو ندادم!!؟ 😕

وقتی رفتم آزمایشگاه، دکتر آزمایشگاه گفت معمولا اگه سقط داشته باشی یا علایمی ببینن دکترا این آزمایش رو مینویسن، ولی اگه میخوای بنویسم! 

به یه دکتر جوابش رو نشون دادم گفت خوبه، دیگه امید به خدا 

شما هم خودتون رو نگران نکنین، توکل به خدا خودش کمک میکنه