2777
2789
عنوان

CMV igg و igm

| مشاهده متن کامل بحث + 25648 بازدید | 41 پست
سلام خانمااا من ۵ماه هستم ازمایش غربالگری دوم دادم میخواستم بببنم cmvچیه مال من ۱۹۴.۱هس ..میشه راهنم ...

سلام اگه igg مثبته و igm منفی، یعنی بدنتون ایمن شده. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام .منم هفته ۱۹ هستم و تست cmv مقدار igg مثبت شده و igm منفی،خواستم بدونم بچتون به سلامتی به دنیا ...

سلام بله خداروشکر سالمه 😊 نه انشاءالله که خیلی قبلتر گرفتین، نگران نباشین، معمولاً همه خانم ها میگیرن و خوب میشن و متوجه هم نمیشن! 

انشاءالله که به سلامتی و شادی بیاد بغلت 

سلام هستی من دارم داغون میشم  یعنی بچم خدایی نکرده ،زندگیم از هم میپاشه دیگه نمیتونم با شوهرم ...

سلام،اگ  igmمنفی باش مشکلی نیس نگران نباش-منم اونموقع خیلی استرس داشتم اماوقتی دکتر جوابودید گفت مشکلی نداره و خداروشکر دخترم صحیح و سالم به دنیااومد

سلام،اگ  igmمنفی باش مشکلی نیس نگران نباش-منم اونموقع خیلی استرس داشتم اماوقتی دکتر جوابودید گف ...

سلام عه خداروشکر 

برای منم خیلی دعا کنید شما چی شد این آزمایش رو دادید ؟

من چون تو سونوگرافی بیست و نه هفته و پنج روز گفت بطن جانبی مغز حداکثر نرمال ده میلی دکتر این آزمایش برام نوشت 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز