2777
2789
عنوان

CMV igg و igm

| مشاهده متن کامل بحث + 25229 بازدید | 41 پست
سلام  من دکتر واسم ننوشت، همین نینیسایت گشتم و گفتم چرا من این آزمایش رو ندادم!!؟ 😕 وقتی رفت ...

ممنون عزیزم

منم یه سقط داشتم ولی دکترم اصلا همچین ازمایشی رو ننوشت..

ایشاللع که هیچی نیست

سه شنبه نوبت دارم بهش میگم برام بنویسع خیالم راحت شه

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
ممنون عزیزم منم یه سقط داشتم ولی دکترم اصلا همچین ازمایشی رو ننوشت.. ایشاللع که هیچی نیست سه شنبه ...

خوب فکر کنم همون وقت بعد از سقط مینوشته اگه لازم بوده، 

ازش بپرسین خیالتون راحت بشه ولی ایشالا که چیزی نیست 🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Igg بیشتر از igm شده. نگران نباش همه چی طبیعیه. عدد بالای igg نشون میده که قبلن ها به این ویروس مبتل ...

عزیزم منم ازمایش دادم cmv-igG  عددش ۱۳۹ بود و igm 0.5ینی مشکلی نداره؟شما تجربشو داری میدونی؟

عزیزم منم ازمایش دادم cmv-igG  عددش ۱۳۹ بود و igm 0.5ینی مشکلی نداره؟شما تجربشو داری میدونی؟

خدایا به منم کمک کنید cmv 30

Rubell igg مثبت چیه؟

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎
منم ازمایش دادم.سه مورد که igg داشت خیلی بالاست شنبه نوبت دکتر دارم دق میکنم تا اون موقع

Igg مثبت و igm منفی یعنی گرفتی یا واکسینه شدی، تموم شده رفته، نگران نباش 😊 

یعنی ایمن هستی در برابرش، نگران نباش 😊 igm نباید مثبت باشه

مرسی عزیزم.طاقت نیاوردم رفتم دکتر.گفت سالمی.😥

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎
بله خداروشکر یعنی بدنت واکسینه هست 😊

فقط نمیددوووونم چطور با این ویروس تماس داشتم.....

فقط نمیددوووونم چطور با این ویروس تماس داشتم.....

سرخچه رو که واکسن زدی، cmv رو هم که معمولا در اثر تماس جنسی میگیری، نمیفهمی و خوب میشی، فقط بدنت ایمن میشه