2821
2789
عنوان

شیمی کنکور

96 بازدید | 10 پست

بنظرتون بین دبیرها کدوم توجا انداختن مفاهیم شیمی دوازدهم و کارکردن مسائل شیمی بهتر عمل میکنند؟ کدوما راضی بوید ؟

تو دست مادرا سبد لاله های جوان🖤🕊️ حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگر برای مفاهیم فقط دوازدهم مشکل دارم فراهانی خوبه ؟ ترجیحا میخوام تعداد جلسات کم باشه حوصله فیلم زیاد ندارم

تو دست مادرا سبد لاله های جوان🖤🕊️ حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن...

با فرهانی ارتباط خوب میگیرم

استوکیومتری خوب تدریس میکنند ؟

استوکیومتری خوب تدریس میکنند ؟

اره خوبه درکل 

دبیر سلیقه ای هم هس 

برای فیزیک نظر سنجی گذاشتم گفتن قضاتی عالیه حالا من خوشم نمیاد ازش مث خر گیر کردم حتما تدریس خودت اول نگاه کن 

اره خوبه درکل دبیر سلیقه ای هم هس برای فیزیک نظر سنجی گذاشتم گفتن قضاتی عالیه حالا من خوشم نمیاد ازش ...

اره دقیقا منم برای فیزیک فصل 1 یازدهم قضاتی دیدم خیلی تعریفش کردن ولی نمیفهمیدم با همون یحیوی بهترم بود که دبیر خودم 

اره دقیقا منم برای فیزیک فصل 1 یازدهم قضاتی دیدم خیلی تعریفش کردن ولی نمیفهمیدم با همون یحیوی بهترم ...

من اسکل هزینه کردم 

ولی حتی نمیتونم یه فیلمش ببینم 

ازش بدم میاد نمیدونم چرا 

کلاسه میزارم رو ۲x حوصلش ندارم افت هم کردم شدید چون پیش نمیرم باهاش 

برو فراهانی ببین شاید اصن ارتباط نگرفتی 

نظر بقیه زیاد مهم نباشه برات 

من اسکل هزینه کردم ولی حتی نمیتونم یه فیلمش ببینم ازش بدم میاد نمیدونم چرا کلاسه میزارم رو ۲x حوصلش ...

مرسی عزیزم   اره دیگه هزینه کردی ولی من از تلگرام میبینم 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش