سلام دوستان من وقتی وارد دانشگاه شدم با یک دختره ای دوست شدم که خیلی مهربون بود و هوای منو داشت بعد از گذشت مدتی رفتارش نسبت به من عوض شد و دوست جدیدی پیدا کرد من از رفتارش ناراحت بودم و یک بار باهاش قهر کردم از اون روز به بعد اون خانم کلن دیگه به من اعتماد نداره و مهم نیست براش که من باهاش حرف میزنم یا نه البته دوست جدیدش برای این که دوستی من و اون رو خراب کنه به اسم من بهش پیام داده و کلی فحش بهش گفته وقتی من این موضوع فهمیدم قسم خوردم کار من نیست ولی اون قبول نکرد
اینم بگم که من خیلی وابسته اون خانم بودم و همش اشک میریختم براش و بار ها ازش عذرخواهی کردم ولی اون قبول نمیکرد یا وقتی میگفت باشه اشتی ولی بعدش منو نادید میگرفت و دنبال دوست جدیدش میرفت
بعد از گذشت چندماه موقع امتحانات دوست جدید دختره همش به من تیکه مینداخت و حرف و کنایه میگفت منم جوابش دادم که منجر به فحاشی شد ولی اون طرف همون دوست جدیدش گرفت و به من گفت تقصیر خودته
حالا این ها باهم تو کلاس دانشگاه میخندن و هی به جایی که من نشستم برمیگردن و مسخره میکنن من رو منم روی این موضوع خیلی حساسم با این که من اون ها رو ول کردم اما همش منو اذیت میکنن
و این که دیگه نتونستم دوست جدیدی تو دانشگاه پیدا کنم
حالا باید چیکار کنم؟