2777
2789

نمی‌دونم چند نفر اینجا مثل من بچه طلاقن، ولی خواستم یه دل‌نوشته بنویسم و ازتون بپرسم نظرتون چیه...

من از بچگی پدر و مادرم جدا شدن. سختی زیاد کشیدم، مخصوصاً از نظر روحی و احساسی 😔

اما با همه‌ی اون شرایط، همیشه سعی کردم قوی بمونم و خودم رو ثابت کنم.

الانم دارم تلاش می‌کنم زندگیمو بسازم، ولی یه سوال همیشه تو ذهنمه:

آیا واقعاً بچه‌های طلاق می‌تونن خوشبخت بشن؟ 💭

یعنی ماها هم می‌تونیم یه زندگی آروم و عاشقانه داشته باشیم؟

دوست دارم تجربه‌ی کسایی رو بدونم که مثل من بودن ولی تونستن موفق بشن، چه از نظر روحی چه توی زندگی زناشویی 🌱

اگه کسی هست که این مسیر رو رفته، ممنون می‌شم تجربه‌ش رو بنویسه ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر منم بچه بچه ی طلاقه، از یکسالگیش جدا شدم و پدرش رو تا الان که 12 سالشه ندیده.. منم خیلی نگران ضربه هایی که خورده یا ممکنه در آینده بخوره هستم.. 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
نه تا آخر عمر بدبخت بیچاره نآدم عاقل می‌فهمه جواب سوال ش چیه

عزیزم دلیل گارد گرفتنت رو نمیدونم ولی خوب گاهی آدم ته دلش یهو خالی میشه بخصوص منی ک از ازدواج زده شدم و میترسم برای همین میخوام ازتجربیات کسایی ک مثل من هستن درس بگیرم چیکار کنم تا موفق شم شما عاقلی اوکی ما احمق 😐

دختر منم بچه بچه ی طلاقه، از یکسالگیش جدا شدم و پدرش رو تا الان که 12 سالشه ندیده.. منم خیلی نگران ض ...

متاسفانه بچه های طلاق ی کم از لحاظ روحیه و اعتماد به نفس شکننده میشن خیلی بده 

خدای اونا بزرگتره بنظرمهمه چیز هم خداست

گاهی وقتا سرزنش میکنن بابت بدنیا اومدنم ولی خوب از زیر بوته ک در نیومدم خودشون بچه آوردن 😂😂

اونی ک باید ناراحت باشم منم

بستگی به انتخاب خودت داره 

پدر بزرگ من آدم پولدار ولی لاشی ای بود که زن و بچه خودش رو رها کرد و رفت زن دوم گرفته و بابام اینا توی فقر زندگی کردن و رنگ پدر ندیدن 

هر کدوم از بچه های مادربزرگم یک مدل توی زندگی مشترک شون رفتار داشتن 

اول اینو بگم همه عمه ها و عمو ها و بابام تحصیلات دانشگاهی دارن و از نظر جایگاه اجتماعی اوکی ان 

ولی از نظر زندگی شخصی دونه دونه میگم 

یه عمه م برای حفظ شوهرش باج زیاد میده ولی زندگی آرومی دارن 

یه عمه دیگه م کلا رابطه خوبی با شوهرش داره 

دو تا عموم با همسر هاشون مثل سگ و گربه هستن زندگی فوق العاده سمی دارن 

بابام و مامانم هم زندگی فوق العاده عاشقانه دارن و برای همدیگه میمیرن 

می‌دونی چی می‌خوام بهت بگم ؟ 

تحصیلات و جایگاه اجتماعی و اثبات قوی بودن خودت به دیگران رو همه میتونن انجام بدن ولی چیزی که متفاوت می‌کنه کیفیت زندگی رو میل به رشد و توسعه فردی درونیه 

همه چیز بستگی به انتخاب خودت داره که میخوای چطوری زندگی کنی؟ 

کتاب از حال بد به حال خوب رو بخون و دوره های توسعه فردی رو شرکت کن 

برای توسعه فردی آموزش ببین تو محکوم نیستی زندگی پدر مادرت رو ادامه بدی ولی چون خانواده ت انسجام کافی رو نداشته زندگی کردن نرمال رو هم یاد نگرفتی این یه حقیقتیه صورت مسأله رو بشناسی دیگه می‌دونی باید چی کار کنی 

با کیفیت زندگی کردن آموختنیه حتی اگر از خانواده منسجمی هم باشی برای تعامل باید آموزش ببینی چون طرف مقابل از یه خانواده دیگه با استاندارد های دیگه اومده توی زندگیت باید بلد باشی حل تعارض کنی بلد باشی تعامل سالم برقرار کنی بلد باشی گفتگو کنی بدون بحث بدون دعوا بدون انگ زدن 

و خوشبختانه همه اینها آموختنی هست باید آموزش ببینی و توی مسیر رشد باشی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بستگی به انتخاب خودت داره پدر بزرگ من آدم پولدار ولی لاشی ای بود که زن و بچه خودش رو رها کرد و رفت ز ...

ممنونم ازت اره درسته با تموم زخم  زبون ها نیش کنایه هایی زن بابام بهم میزنه سعی میکنم حرفاش ندید بگیرم ولی خوب اینکه هی میاد میگ بدبخت شی دعا نفرین میکنمت مثل من شی ی ذره قلبم اذیت میکنه 

ممنونم ازت اره درسته با تموم زخم زبون ها نیش کنایه هایی زن بابام بهم میزنه سعی میکنم حرفاش ندید بگی ...

کتابی که بهت گفتم رو بخون خیلی بهت کمک می‌کنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85