2777
2789

شوهرم همکار خانم زیاد داره واسم عادیه خوب نمیشه ک طرف و ببندی ب تخت ک نکنه با خانمی حرف بزنه یا خانمی رو ببینه

اما دوتاشون خیلی بیشعورن مثلا زنگ میزنن سوال کاری دارن،شوهرمم میزنه رو ایفون و معمولی جواب میده

بعد اونا بجای اینکه دنبال جواب سوالشون باشن 

دنبال زیر بغل مار هستن

اینقدر حال بهم زن و با عشوه و خودمونی حرف میزنن حالت بهم میخوره

سلام خوبی شبت بخیر باشه ،عزیزم این کدهای فلان ک گفتی رو ثبت میزنم ارور میده کجارو اشتباه میزنم فدات شم؟

وای قربونت بشم خوب اونو ک خودمو میدونم ،میگم سرحال نیستی امشب یا حوصله منو نداشتی زنگ زدم،بخدا مجبور بودم عزیزم،صدای بچتونه؟عززززیزم فداش بشم من ی بوس آبدار از طرف من و بچلونش،آره آره دقیقا همین قسمت تا تایید میزنم میگ لوکیشن یا کد اشتباهه و.....

یعنی ی جمله ی عشوه ی جمله ی ادا

من یکم مغرورم و به رو نمیارم ک خیلی حساس شدم اما واقعا دلم میخواد ی برخورد درستی داشته باشم

دیشب نفر دومی ک خواست زنگ بزنه بشوهرم گفتم خودم جواب میدم ،خوشم نمیاد صداشون تو خونه ی من پخش بشه

تا صدای من اومد گفت عزیزم سوال کاری دارم میشه اقای فلانی صحبت کنه،گفتم عزیزم دستش بنده گوشی رو آیفون هست سوالت و بپرس میشنوه جواب میده،گفت اوکی بعدا زنگ میزنم

گفتم بعدا هم خودم جواب میدم،کلا تایم خونه ازین ببعد خودم جواب میدم

اگر واقعا فکر میکنید کارتون اینقدر سخت و مشکل و غیرقابل حل هست بگین براتون ی دوره کارآموزی جدید و آپدیت بذارن

گفت عذرمیخوام ناراحت شدین انگار،گفتم بحث ناراحتی من تنها نیست،بحث تایم استراحت و کنار خانواده و بچه بودن هم هست،حریم خصوصی هست،الان من این مدت کاملا میدونم چی ب چیه

شما و خانم فلانی بعد ۷ماه همچنان هفته ای۳بار مشکل و سوال دارید،عادیه بنظرتون؟خلاصه تموم شد

شوهرم یکم بهش برخورد گفتم تو خوشت میاد وقتی هستی دوستام زنگ بزنن مرتب پای تلفن باشم؟

از امشب خودم جواب میدم

بچه داره با پدرش بازی میکنه اونم روزی نیمساعت یا یکساعت

اونا دنبال چین دقیقا؟جواب مشکل؟خوب  شما میشنوی بمن میگی منم بهشون میگم والسلام

دیگ دلم نمیخواد صداشون تو خونه پخش بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون خانما دنبال شوهرتن ماهم همکار اقا داریم اما هیچوقت عزیزم یا قربونت برم خطاب نکردیم

بعدم اینکه همسرت هم رو داده که اینطوری باهاش راحتن و صحبت میکنن

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

شوهرم ادم رکی هست

خیلی مواقع میگ خوشم نمیاد سرکار فکرکنند من عمدی میگم میخندم

اما خوب باهمه همینه

کلا روابط عمومیش خوبه

زنو مرد و پیروجوون و بچه باهمه اوکی هست اما کاملا معقول و در چارچوب

حالا اینکه تو برداشت غلط کردی مشکل خودته ک بنظرم کار درست همینه ک تصمیم دارم خودم جواب تلفن بدم

وای خوب کردی 

بعضیا کرم دارن دیگه 

منم شوهرم همه همکاراش خانومن و با هاشون حرف میزنه و صبحانه و اینا منم مشکلی ندارم  ولی اگه بدونم کسی کرم داره حتما برخورد میکنم یا به شوهرم میگم رفتارشو عوض کنه باهاش

الان همه همکار خانم دارن و کلا روابط خانم ها و آقایون یکم آزادتر شدهربطی ام بی چیزای اونطوری نداره ب ...

چه ربطی داره فاز روشن فکری الکی برندارید هرچیزی جای خودش صمیمیت نسبی رو میشه هضم کرد اما کلمات محبت امیز و.. نه

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز