2777
2789
عنوان

راه حل بدید

61 بازدید | 7 پست

سلام خانوما با وجود این کم آبی و بی آبی درستش نیست حیات بشوریم راهکار بدید چطور تمیز میکنید من وسواس دارم هفته ای ی بار ناچار میشورم و جارو میزنم بقیه وقته آب‌پاشی میکنم و جارو میکنم 

ایوونم زیاد بزرگ نیست اما 50 متر حدودا حیات و باغچه دارم چ کنم دائم پر خاکه رو مخمه

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

میتونی از این مدل سر شلنگ ها هست میشه فشار آب و تنظیم کرد با اون بشوریهر لحظه خواستی قطع و وصل کنی ب ...

اینا ک سرش مثل تفنگ اسباب بازی هست منظورته؟ 🥲

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب هست نگران نباش

🙁🙁

اینا ک سرش مثل تفنگ اسباب بازی هست منظورته؟ 🥲

نه دراز نیس،حالت دایره داره چند حالته هم میشه ،شوهرم از پلاستیک فروشی خرید 

شوهرم برای شستن ماشین درگیر بود هی باید یکی از و براش کم و زیاد میکرد 

از اونا خرید راحت شدیم فشار آب و خودش تنظیم می‌کنه و چقدر هم صرفه جویی شد،چون قبلش بخاطر بازی و بسته کردن آب هی آب هدر میرفت