2821
2789
عنوان

اسراف کنید

265 بازدید | 4 پست

تا میتونید بخورید و بیاشامیدوهمینجوری اسراف کنیدکه ماه دیگه این موقع بایدالتماس موذن زاده روبکنیدتا اذانو بگه😃😃😃

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماه رمضان واقععععععععااااااااااااااااا نعمتهای خدا سرازیر میشه خدا توفیق بده بتونیم استفاده کنیم

حيا از خدا بسيارى از گناهان را پاك مى كند.امام علی علیه السلام*** میشه صلوات بفرستید. ممنون.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....یا ارحم الراحمین به من و همه منتظرا  فرزند سالم و صالح عطا بفرما.
ماه رمضان واقععععععععااااااااااااااااا نعمتهای خدا سرازیر میشه خدا توفیق بده بتونیم استفاده کنیم

انشالله

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
2824
2823
2791
2779
2792