2777
2789
عنوان

به چیزای ماورایی اعتقاد دارین

369 بازدید | 39 پست

من الان اعتقاد ندارم 

یعنی عقل و منطقم نمی‌پذیره 

ولی گاهی یه سری چیزا میشنوم 

حتی از آدمایی که میشناسم 

که مغزم یکم رگ به رگ میشه چون فکرم درگیر میشه 

و تو خیلی زمینه ها واقعاً باور دارم تلقین ، توهم ، یا چیزی شبیه اینه این تجربه ها 

ولی بعضی وقتا هم انقدر شرایط پیچیده هست که ترجیح میدم فکر نکنم بهش یا یجوری حواسم رو پرت کنم  

این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم اون دست قرمز پشت سرت که میخواد خفت کنه واقعیت نداشته باشه، که این تاپیکو این وقت شب میزنی  الان چه جوری برم دشویی

دنیا ارزش غم و غصه نداره،بخند شاد باش   ببین غصه های گذشته گذشت ، اینم میگذره 

زمان جنگ امریکا و ویتنام 

ارتش امریکا از دوربین دید در شب با نور قرمز استفاده میکرد و سربازهای امریکایی توی جنگل های ویتنام موجودات عجیبی دیدن که باعث ترس شدیدشون شد و شکست خوردن 

بعد اون جنگ رنگ دوربین دید در شب از قرمز به سبز تغییر کرد و سربازها دیگه فقط ادما یا حیوانات رو توی شب میدیدن 

خیلی چیزا وجود داره که بشر نمیخواد جایی عنوان بکنه ولی دولت ها کاملا میدونن حقایق رو 

موجودات ماورایی هم کاملا وجود دارن که اگر وجود نداشتن 1400 سال قبل فردوسی توی شاهنامه از دیو صحبت نمیکرد و از اژدها حرف نمیزد 

روی سنگ نگاره های تخت جمشید کاملا واضح تصاویرشون هست 

من زندگی را دوست دارم ولی از زندگی دوباره میترسم...من روز را دوست دارم ولی از روزگار میترسم...

امیدوارم اون دست قرمز پشت سرت که میخواد خفت کنه واقعیت نداشته باشه، که این تاپیکو این وقت شب میزنی ...

دیدم چیزی نبود 😂

چیز خاصی تعریف نکردم که آخه 

خودم همین چند لحظه پیش داشتم تو یوتیوب خاطرات ترسناک می‌دیدم 

صدرصد اعتقاد دارم و با عقل و منطقم میتونم ماورائ رو بپذیرم

چطوری آخه ؟

مثلاً جنبل و جادو رو میشه با منطق پذیرفت؟

زمان جنگ امریکا و ویتنام ارتش امریکا از دوربین دید در شب با نور قرمز استفاده میکرد و سربازهای امریکا ...

فردوسی تو شاهنامه یا از افسانه ها گفته یا خیلی‌ از شخصیت ها رو بهشون پر و بال داده

و همیشه افسانه های زیادی بین مردم بوده خصوصاً زمان های قدیم و تا همین الانش درباره این افسانه ها کتاب های زیادی نوشته شده و فیلم و سریال های زیادی ساخته شده اما خود اون نویسنده ها و عوامل و بازیگر ها حتماً عقیده ای بهش ندارن 

من قبول دارم خیلی‌ چیزا هستن که بشر الان نمیدونه و هنوز بهش نرسیده و هیچ چیز قطعی نیست 

اما به خیلی‌ چیز ها واقعاً نمیشه از نظر عقلانی باور داشت 

ولی شوربختانه هست و واقعیه ولی تا نبینی به سرت میاد حاشا می کنی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ولی شوربختانه هست و واقعیه ولی تا نبینی به سرت میاد حاشا می کنی

فقط با عقلم جور در نمیاد 

و اتفاقاً یکی از سوالاتم اینه که چرا این تجربه ها رو اکثراً آدم هایی میگن که از قبل به این چیزا باور داشتن و مدام تلقین کردن به خودشون