2777
2789
عنوان

بد ذات

98 بازدید | 4 پست

بعضی وقتا فکر میکنم حتی خدا هم آدمای بد رو گردن نمیگیره

مثلا میبینی یه نفر هست تو یه خونه ای که خیلی بد ذاته و همه رو اذیت میکنه همه آرزوی مرگشو دارن ولی هیچیش نمیشه و تا تک تک آدما رو بدبخت نکنه نمیمیره

بعد یه آدم خوبی هم که کلی نذر و نیاز میکنی برای خوب شدن و موندنش یهو میوفته میمیره

با شما مخالفم.

بنظرم درست نیس همچیو گردن خدا بندازیم

میدونم بی انصافیه ولی خدا قرار نیست تو همچی دخالت کنه. با بهتر بگم توی کمتر چیزی از مسائل دنیوی دخالت میکنه

بد تو ذهنمون جا انداختن که همه اتفاقات تحت نظر و کنترل صد درصدی خداس. نه 

من واقعا از وقتی به این باور رسیدم هم خشم و ناراحتیم نسبت به خدا کمتر شده(اینکه همش گلایه داشتم ازش بابت مشکلاتم) و هم پذیرش مسائل و مصائب برام آسون تر شده

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم درست نیس همچیو گردن خدا بندازیممیدونم بی انصافیه ولی خدا قرار نیست تو همچی دخالت کنه. با بهتر ...

درسته

من امشب خیلی دلم گرفته از زمین و زمان شاکیم

با شما مخالفم.

درستهمن امشب خیلی دلم گرفته از زمین و زمان شاکیم

امیدوارم حال دلت خوب بشه🌺

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡