2789
اره معرفی کن

آیا رواج ختنه یک جنایت است؟ 

این اسم مستند هست البته نمیدونم اسمشو درست ترجمه کردم یا نه 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
اره معرفی کن

اینو بخونی بد نیست نظر یکی از افراد آگاه در این خصوصه

دوستان عزیزی که خیلی ضد ختنه هستین و میگین مگه 

طبيعيش چشه که ختنه کنيم! ببینید جدا از هرنوع باور و عقیده مذهب و سنتی، یک چیز رو من خوب فهمیدم و اونم اینه که طبیعت و تکامل لزوما بی نقص نیست! اگه تکامل و فرگشت کارش بی نقص بوده پس چرا ما در میانسالی از درد زانو رنج میبریم!؟ (اشاره به اینکه ما بجای اینکه چهار دست و پا راه بریم داریم روی دو پا راه میریم که عضلات ا تحمل وزن تمام بدن رو نداره!) یا مثلا چرا بینایی یا شنوایی ما ممنه ضعیف بشه! یا اینکه 

اصلا چرا یه تعدادی با معلولیت به دنیا میان! همه اینها دلیل بر نقص داشتن فرگشت، تکامل و طبيعته! و یکی از نقص هایی که تکامل (هنوزا موفق به برطرف کردنش نشده، پوست ختنه گاهه. میپرسین چطور ممکنه؟! الان توضي ميدم: ببینید اگه یک مرد بالغ ختنه نشده به مدت دو ماه استحمام نکنه و آلت 

تناسلیش رو مدام نشوره و به بهداشتش رسیدگی نکنه، متوجه میشه که احساس خارشی مزمن در آلت تناسلیش میکنه که این همون چرک و کثیفی هایی است که از تجمع انواع میکروب ها و باکتری ها بوجود مياد! و اگر بهاین مسئله رسیدگی نکنه بعد ها حداقل دچار فيموزیس میشه چرا که اون چرک و میکروب ها با تعریق پیش پوست و رطوبت باعث چسبندگ پوست ختنه گاه باسر کلاهک میشه که در نتیجه باعث ناتوانی آلت از پس کشیدن پوست ختنه گاه میشه! حالا اینکه ممکنه دچار 

به سرطان آلت تناسلی بشه که بماند!!! حالا شما به من بگید که این اگه اسمش نقص طبيعت و تکامل نیست پس چیه!؟ چطور میشه که یگین فرگشت 

موفق شده به طور بی نقصی بدن انسان رو تکامل بده ولی یک مرد نمیتونه با صرفا دو ماه بدون شست و شو دچار چنین مشکلی بشه!؟؟ این يعنی نقص! و ما وقتی میتونیم جلوی این نقص رو بگیریم با یه عمل ساده چرا 

اینکارو نکنیم؟؟

یک مرد ختنه شده اگه دو ماه که هیچ دو سال هم 

استحمام نکنه و به بهداشتش رسیدگی نکنه هیچ 

مشکلی براش پیش نمیاد. 

در رابطه با چروک شدن سر کلاهک بدلیل ختنه هم باید بگم که شما وقتی آلت تناسلی ختنه شده بطور کامل نعوظ کنه باید ببینید که آیا هنوزم چروکیده هست یا نه! 

متوجه منظورم شدین؟ آلت تناسلی ختنه نشده که ما 

نمیتوینم کلاهکشو در حالت غیر نعوظ ببينيم! اگه هم با دست عقب بزنیم باز هم چروک رو مشاهده میکنیم چون سر کلاهک با نعوظه که منبسط میشه و درشت تر میشه و آماده رابطه میشه

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا که من یه سوال پرسیدم خر منو گرفتی😬🤣

و در آخر من این همه حرف زدم ولی دفعه بعد به جای کشوندن تاپیک بقیه به بیراهه بهتر بود به خودت میگفتی من در آینده اگر پسر دار شدم ختنه نمیکنم نه اینکه خودت رو بزنی اون در و دیگران رو به چالش بکشی اگه سوالی در خصوص متن داشتی ریپ بزن در غیر این صورت جواب سوالای مسخره و حرفای بی سر و ته که نشون از عقده ای بودن هستن رو نمیدم😊

و در آخر من این همه حرف زدم ولی دفعه بعد به جای کشوندن تاپیک بقیه به بیراهه بهتر بود به خودت میگفتی ...

این چه آدم داغونیه اونی که اینو گفته انقدر دلیل نبوده بیاره چه چیزایی رو دلیل کرده کسی هست تو این دنیا دو ماه حمام نکنه؟🤭

کلا بزنین قطعش کنین که اگر ده سال هم حمام نکرد مشکلی براش پیش نیاد😑

مثل اینه که سینه هاتو قطع کنی که سرطان سینه نگیری😐

از چروک مروک سرش هم خبر ندارم

زنها هم دو ماه حموم نرن دچار خارش و عفونت و مریضی میشن زنها باید کجا رو قطع کنن؟

خداروشکر آب و صابون هست مردا برن حموم فکر قطع کردن چیزشون نیفتن😁

بعد من یه سوال پرسیدم نه گفتم ختنه کنین نه گفتم نکنین گرچه میگفتم هم مشکلی نداشت اینجا سایت تبادل نظره نمیدونم چرا زورتون گرفت انقدر رو ختنه تعصب دارین خودتون هم برید ختنه کنید به من چه🙄

این همه مرد که ختنه نشدن این نشون میده مشکلی ایجاد نمیکنه حالا تو سلیقته انجام بده ولی یکم تحمل نظر مخالف خودتو داشته باش و از رو توهم حرف نزن الان تو اروپا میرن ختنه میکنن مردم گاگول نیستن

شما تحمل تفکر متفاوت با تفکری که به خوردت دادن رو نداری بخاطر همین سوال من اذیتت کرد اگه با تحقیق از چهار تا پزشک ارولوژ پذیرفته بودی قشنگ جواب میدادی جای اینکه جبهه بگیری یا بری نظر مسی رو بیاری که حتی اسم نداره و نطرش اینه ختنه کنی دو ماه حمام نری عفونت نمیکنی🤣 دلیلشو فقط🤣🤣🤣

یکی بیاد اصلا بگه ختنه بده تو چرا دچار فشار خون میشی؟🤭

دیگه ریپلایتو باز نمیکنم خدانگهدار بلوبری جون

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز