2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون اگه میگرفتن ختنه میکردن

من موافق یا مخالف ختنه نیستم ولی الان چند ساله بعضی از جاها توی اروپا هم این کارو انجام میدن و معتقدن توی بهداشت ناحیه تناسلی خیلی خیلی موثره

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
سوال پرسیدم اگه ختنه نکنن چی میشهجوابشو میدونی جواب بده نمیدونی هم حرف نزن

برو بیرون از تاپیکم فرق آدم دنبال دعوا و مزاحمته با کسی که سوال داره مشخصه اینجا گوگل نیست مزاحمت ایجاد میکنی 

سوالت رو سرچ کن به جوابش میرسی 

برو بیرون از تاپیکم فرق آدم دنبال دعوا و مزاحمته با کسی که سوال داره مشخصه اینجا گوگل نیست مزاحمت ای ...

انگار نمیدونی اینجا سایت تبادل نظره و همه میتونن حرف بزنن

من نگفتم ختنه خوبه یا بده چون اطلاعی در موردش ندارم نمیدونم چطور سوال من فشاریت کرد

اگه  اینجا گوگل نیست چرا خودت میای اینجا سوال میپرسی🤣

انگار نمیدونی اینجا سایت تبادل نظره و همه میتونن حرف بزننمن نگفتم ختنه خوبه یا بده چون اطلاعی در مور ...

اگه شعورت میرسید که سایت تبادل نظره نمیگفتی جواب نده جواب نده

بعدشم من از تجربیات میپرسم مثل تو خر مردم رو نمیگیرم بگم یالا منبعت رو بگو 

دیگه هم جوابت رو نمیدن برو خدا روزیت رو جای دیگه حواله کنه

منبع حرفت چیه؟

معمولا مستند هایی که خود اروپایی ها میسازن اگه میخوای معرفی کنم

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
اگه شعورت میرسید که سایت تبادل نظره نمیگفتی جواب نده جواب ندهبعدشم من از تجربیات میپرسم مثل تو خر مر ...

گفتی جوابی به کسی بدهکار نیستم گفتم خب تفنگ پشت سرت نذاشتم جواب نده🤣🤣

اون دوستمون از آلت اروپایی ها خبر داشت منبع ازش خواستم چون جوابی نداشت جواب نداد تو هم جوابی نداری جواب نده😁

بد جور رو ختنه تعصب داری منم چیزی نگفتم که جوش آوردی😁😁😁