2777
2789
عنوان

بنظرتون بلاک‌کنم دختر خالمو

197 بازدید | 20 پست

خیلی خوبیا بهش کردم

تولد خودشو بچه هاش استوری میذاشتم 

هروقت خونمون مهمونی میومدن کلی تدارک میدیدم درصورتی ک مارو دعوت نمیکنن چون مامانم خیلی دوسشون داره

اخرین بار چون یه خاله دیگم اومده بود خونمون بهش نگفتیم ب من و مامانم کلی پیام داد 

که دروغگویین من جوابشو ندادم اصلا

فرداییش زیر پست اینستاگرام درمورد دروغ بود نوشته الهی خدا بزنه کمر ادم دروغ گو رو(دور از جونش یعنی مامانم)

امروز تولدم بود

حتی بهم ی تبریک نگفت 

دلم میخواد بلاکش کنم اما مامانم خیلی هی حرص میخوره 

غصه میخوره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای از دست این دوست داشتن مامانا، یکی از دایی های منم خیلی رومخه ولی مامانم کله مونو می‌کنه اگه از گل کمتر بگیم راجبش

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

من دو تا از خاله هامو و دختراشونو برا همیشه از زندگیم حذف کرده و واقعا عالی بوده تا الان 

ناراحتیم مامانم بود که اونم عادت کرده و فهمید چقدر خبیصن چون من قطع ارتباط کردم‌ ولی انقدر حرصی شده بودن که احترام مامانمم نگه نداشتن در صورتی که من کاری نداشتم مامانم باهاشون رفت و امد کنه 

بحرحال روزی هزار بار میگم شکر 

خیلی حسود بودن