2777
2789
عنوان

سینوزیت 🤕

124 بازدید | 17 پست

دو سه ماهه هی میگیرم و خوب میشه دکتر گوش حلق و بینی و عفونی و عمومی و طب سنتی هم رفتم نه اونقدر شدیده که آنتی بیوتیک بدن ( دکتر که چک میکنه میگه مسیر ها بازه ولی سردرد و گونه درد شدید دارم)نه نرمال میشه، کسی راهی بلده که درمان یا کنترل بشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبا با کلاه نخی بخواب طوریکه رو پیشنوتو قشنگ بپوشونه

پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"

بیرون میری ماسک بزن که هوای گرم و رطوبت دار وارد بینیت بشه. بخور ساده بده اونم نه زیاد چون داخل بینی رو تحریک میکنه. اگر بخور سرد دارین ک خیلی بهتره. هر روز پیاز رنده کن تا ترشحات خالی بشه. من روزی ۳ تا پیاز رنده میکردم ماه پیش از بس صورتم درد میکرد🤕🤕این کار ک کردم سبکتر شدم. آنتی بیوتیک هم بخوری فایده نداره دوبازه عفونت برمیگرده باید کاری کنی اینا تخلیه بشن

بیرون میری ماسک بزن که هوای گرم و رطوبت دار وارد بینیت بشه. بخور ساده بده اونم نه زیاد چون داخل بینی ...

هم بخور سرد دارم هم گرم، چند سال پیش که سنم کم بود گرفته بودم مداوم کلاه و هد بند و شست و شو انجام میدادم سه ماهه خوب شد البته به شدت الان نبود پیاز رو نشنیده بودم سیاه دانه روغنشو میزنم اونم بشدت آبریزش بینی میاره برام