2777
2789

ی خانمه الان بچش رو اورده بود درمانگاه بچه مریض بود خانمه ناز میکرد فازش رو نفهمیدم ولی این خانوم توبگو یک سر سوزن قیافه نداشت ولی اینقدر ناز میکرد شوهرش مثل پروانه دورش میچرخید 

حالا شوهرمن از این مرد سالارهاس ک این قربونت برماش فقط توی خفاس واسه خونس بیرون کلا از این مردهای جدی ک از دور باید از کنارش رد شد🫥حسودم خودتونید

شوهر من بیرون جدیه 

ولی تو خونه مثل شوهر اون خانمه 

🤣

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ گفتی

بعد دیدی این خانمایی که با ادا حرف میزنن؟

چند روز دیش یه نفر از بانک زنگ زده بود انننننققققدددددررررر ادا و ناز و صداهای اضافه میومد تو حرفاااااش وای سرم درد گرفت 

خب مثل آدم خرف بزن حالا خوبه مرد نبودم و انقد فاز برداشته بود 

شما برخورد کردین؟

وای من واقعا از حرف زدنشون سر درد میشم 

میمون هر چی‌زشت تر بازیش بیشتر 🤪

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

اره ولی شوهرمن میگه این سوسول بازیا واسه جلو جمع نیست واسه زنو شوهره

نظر شوهر شما هم واسه زندگی خودتون کاربرد داره نظر شوهر اون خانم هم واسه زندگی خودشون

با شما مخالفم.

آخ گفتیبعد دیدی این خانمایی که با ادا حرف میزنن؟چند روز دیش یه نفر از بانک زنگ زده بود انننننققققددد ...

فقط این نبود بچش سرماخورده بود یجوری گریه میکرد خوب سرماخورده اخه گریت چیه 

نظر شوهر شما هم واسه زندگی خودتون کاربرد داره نظر شوهر اون خانم هم واسه زندگی خودشون

ن من اومدم نطرمو بهش تحمیل کردم قبل اینکه حرف بزنی بخون چی گفتم بعد فاز بردار عزیزم 

منم هم اشکم دم مشکمه هم با ناز حرف میزنم ، کلا این شکلی بودم از اول

ن منظورم این بود ای وای ای هوار بچش سرماخورده بود گریه وزاری بعد یجوری ناز میکرد ب همه میگفت شما صبر کنید اول ب بچه من برسن