2777
2789
عنوان

ساس در خانه

71 بازدید | 9 پست

سلام حدود سه سال پیش در واحدی خونه ما ساس زد 

و بعد از سم پاشی ساس ها رفتن و ما اومدیم واحد رو به روی اون واحد نشستیم

هیچ مشکلی نبود تا اینکه نزدیک یک هفته س بدن ما جای گزش مثل کک هست مخصوصا وقتی کسی روی تخت اتاق میخوابه صبحش میگع مثلا فلان جای بدنم میخاره

همه جای تخت رو نگاه کردم ردی از ساس نیست 

نگرانم کجاها رو باید چک کنم 

چون روی تخت چیزی ندیدم

وای تاپیکتو خوندم،خارش گرفتم

از دامپزشکی اینپ بخر بپاش به خونه... نابود میکنه هرچی باشه نباشه...  حتما طرز استفادشو بخونباید یا آب قاطی شه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه عکس فرستادم الان میاد

کامل همه جا رو سمپاشی کن و تا یکی دوروز خونه نیاین.

و اگه خیوان خونگی یا پرنده دارین هم اصلا نزارید بره سمت اونجا

چون خرگوش ما مرد😭😭

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

یه عکس فرستادم الان میادکامل همه جا رو سمپاشی کن و تا یکی دوروز خونه نیاین.و اگه خیوان خونگی یا پرند ...

عزیزم الهی 

والا من چیزی هنوز ندیدم ولی مرسی میگیرم اونو

بابا این سما که باید برین بیرون خطرناکه.. سم ماراتون توی دیجی کالا خیلی تعریفشو کردن میخوای اونو امتحان کن

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

بابا این سما که باید برین بیرون خطرناکه.. سم ماراتون توی دیجی کالا خیلی تعریفشو کردن میخوای اونو امت ...

همین سمه ک معرفی کردن خطرناکه؟ 

عه اونم خوبه یعنی

من اصلا ندیذم چیزی بابت گزیدگی ترسیدم

همین سمه ک معرفی کردن خطرناکه؟ عه اونم خوبه یعنیمن اصلا ندیذم چیزی بابت گزیدگی ترسیدم

من استفاده نکردم اونو ولی ماهم دچار ساس شدیم یه مدل ژل پمادی گرفتم به اسم برسودا در اصل مال سوسکه ولی روی ساس هم اثرش خوب بود با سم ماراتون.. فعلا دارم پمادی رو میزنم ببینم چی میشه.. بعدش میخوام ماراتون استفاده کنم

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...