2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش هم بگو بدنه ام دی اف درب ها های گلس و زیر سینک رو فومیزه ضد آب بزنه هر چند بنظرم اونطرف به شما ...

آره خواهر شوهرم همین متراژ زده۱۲۰

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
ببین اول کار به طرف مقابل نگو میخوام ام دی اف بزنم‌ درب ها رو و بدنه رو های گلس اول قیمت بگیر بعد بگ ...

بنظرتون بدنه ام دی اف درا های گلس بد میشه؟

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
عه چقد خوب.حالا بنظرتون چ جنسی بهتره های گلس خوبه؟

ببین مغزی همه کابینت ها یکی هست حتی ممبرانی که متری ۲۵ میلیون هست متریالش همون ام‌دی اف هست ام دی اف بدون روکش یا همون رنگ نشده رو میبرن با دستگاه طرح و نقشه میدن بعد رنگ‌و کیلیر میشه و خب قیمتش هم طبیعتا میاد بالا چون‌نماش عوض شده ولی بنظر من ام دی اف و های گلس بهترین جنس و مقاوم‌ترین جنس رو دارن ش از نمره صد های گلس  ۹۵ ام دی اف ۹۰ 

ببین مغزی همه کابینت ها یکی هست حتی ممبرانی که متری ۲۵ میلیون هست متریالش همون ام‌دی اف هست ام دی اف ...

ممنون ک وقت گزاشتین راهنمایی کردین

نه خوبه فرق های گلس و ام دی اف روی اینه که هایگلس انعکاس نور بیشتری داره وگرنه تقریبا یه جنس هستن

روی کار چی باشه جنسش

اگه خواستی برات منصفانه میزنم

آره میخام ولی شما میتونید بیایید اول خونه رو ببینید؟

آره میخام ولی شما میتونید بیایید اول خونه رو ببینید؟

چی بگم والا این چند روزه درگیر نصب هستم میخوایید شمارم رو بدم توی تلگرام عکس از آشپزخونه بفرستید تا براتون طراحی کنم دکوراسیون مدل و رنگ ها هر کدوم‌پسند کردی میام خدمتتون 

چی بگم والا این چند روزه درگیر نصب هستم میخوایید شمارم رو بدم توی تلگرام عکس از آشپزخونه بفرستید تا ...

منم یکی دوماه آینده هزینم جور میشه

شمارتون رو بدید ب همسرم بگم ممنون